ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Friszkódiszkó vol.1

2010. február 19. 12:31

AdriEnn

Mivel a korábbiakban csak hosszú hajjal foglalkoztam, most joggal tehetnétek fel a kérdést, de mi van azokkal akik nem akarnak hosszú hajat? Ezt megelőzve jöjjön egy válogatás rövid frizurákból. Bevallom nekem még sosem volt ilyen rövid, ehhez nem vagyok elég bevállalós, de annál jobban tisztelem azt, aki meg meri tenni a nagy lépést a rövid sérós élet felé.

Tanács: Ha netán kedvet kaptál és mész is a fodrászhoz rövidre vágatni, azt követően figyelj arra, hogy most (rövid hajjal) "csajosabban" öltözz a korábbinál, hangsúlyozd kicsit jobban nőiességed, akár egy magassarkúval, vagy egy klassz ruhával, hogy a nemkívánt kisfiús hatást eltöröld. Esetleg dobj fel egy szép "logós" fülbevalót az is klasszul mutat a rövid haj mellett. Nem beszélve az idei trendről a piros ajakmániámról. :) 

 
 
 
 
 
 

 

Megosztás:

Címkék: design fashion divat szépség haj 2010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

karolein 2010.02.19. 18:51:56

2 kupica pálesz után kipróbálnám az elsőt!!!:D:D:D

MariAnn 2010.02.20. 12:35:51

én is az elsőt szeretném, de sose fogom merni, csak ha utána visszaragasztják...
süti beállítások módosítása