ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Idén tűzpirosra mázold!

2010. február 03. 16:16

AdriEnn

Szeretem a pirosat! Szerencsém is van, hisz ha most körbenézel nemzetközi fronton, a lányok a kifutókon többnyire vörös ajkakkal rohangálnak végig. Ezt a "trendet" már számos legendás színésznő is imádta korábban, hisz például ki nem ismerné Marilyn Monroe, Rita Hayworth, Marlene Dietrich vagy épp Lauren Bacall bámulatbaejtő vörös ajkait. Tehát mázold Te is pirosra, viszont egy-két dologra figyelj oda.  

 

Sajnos a tűzpiros nem mindenkinek az igazi, ami egy érett nőn színfolt, az nem biztos, hogy egy fiatalabb lánykán is frankó. Lehet, hogy nem megy a szemedhez, vagy épp a hajszínedhez olyan fura. Tanács: menj be egy drogériába amelyik éppen kedves számodra s szánj rá időt,( ami sokszor nehéz, de szükségeltetik), hogy végiglesd a piros árnyalatokat, akár próbasminket és készíthetsz, az a biztos. 

 A másik ami nagyon fontos, ha erőteljes szín, figyel ajkaidon, a szemed semmiképp ne legyen erősen sminkelve. Tudom a legalsó képkocka meghazudtolja ezt az állításom, de mi nem "Haute Couturet járunk" minden nap mind Christian Dior :) Ha egy ilyen sminkkel jelennénk meg hétköznap az utcán könnyen hinnék, hogy a közelgő cirkusszal jöttünk és mi vagyunk Bubibohóc. 

 

Tehát erős smink a szádon, gyenge smink a szemeden! -csak finoman. Én piros rúzs mellett általában bézs szemfestéket használok és szempillaspirált, ennyi bőven elég is. 

 

 

 

 

Megosztás:

Címkék: fashion divat szépség smink 2010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása