ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Egy Burberry hamburgert, egy Gucci sült krumplit és egy Paul Smith mcfreezt kérnék!

2010. február 18. 08:33

AdriEnn

A szokatlan és egyszerre "megdöbbentő" dolgok vonzásába keveredtem ismét. Így találtam az alábbi "találmányra", ami nem kicsit elgondolkodtató. Nyílván mindjárt az jut eszedbe, vajon mikor kerül a McDonaldsokba? El kell keserítsek mindenkit, ez egyelőre csak ötlet, melyet a the cool hunter kreatív csapata talált ki, melyhez már a név is megszületett "McFancy". Miért ne lehetne az olcsónak számító franchise McDonalds kajaláncot "puccos" márkákkal összepárosítani? Mekkora ötlet! Ha elképzelem, hogy a "felsőbb sznob réteg", ezen márkák vásárlóköre egy-egy divatbemutatón, vagy akár fashion weeken ezt csámcsogná az első sorokban, elmosolyodok. Erős ellentét, kedves ötlet, nagyon tetszik! :) Csak kár, hogy a kalóriák és a divatvilág egymás legnagyobb ellenfelei....- egyelőre.

 

 

 

 

 

 

Megosztás:

Címkék: design fashion divat 2010 egyedi

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr.Crack 2010.02.18. 22:02:31

Nekem még ennél is jóval komolyabb ötletem van (egy új csomagolás ami egy nagy gondot megold)Mcdonalds részére, amit részben most szabadalmaztatok, és elég lassan megy. Azt viszont nem tudom, hogy juttatom el a megfelelő embernek az infót, tudva, hogy évi több ezer ötlettel (főleg hülyeségekkel) bombázzák őket.
Segítsetek! Aki tudja hogyan, vagy van kapcsolata gondoljon rám.
süti beállítások módosítása