ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Isabel Marant a H&M újabb kiszemeltje

2013. június 11. 08:42

AdriEnn

Az alábbi hír bearanyozza a napot, a mostanában jellemző kissé szomorkás időben is. Indulhat a spórolás novemberre! Ugyanis...

"A H&M büszkén jelenti be idei őszi együttműködését Isabel Marant párizsi divattervezővel. Könnyed stílusával – amely sikeresen keveri a városi attitűdöt, a boho eleganciát és némi rock’n’roll-t a francia allűrrel  – Isabel Marant a párizsi sikk-et hozza el a H&M-hez, és egy,,must-have” darabokat tartalmazó, saját egyéni stílusa által inspirált kollekciót tervez. A 2013. november 14-től a világ kb. 250 üzletében és online kapható kollekció női és tinédzser kiegészítőket is tartalmaz. Isabel Marant – most először – férfiak számára is tervez egy kollekciót.

Isabel-Marant-hero.jpg

A párizsi származású Isabel Marant középiskolás évei alatt kezdte saját ruháit átalakítani. A híres Studio Berçot iskola elvégzése után végiglépdelt a divatszakma lépcsőfokain: először ékszer-kollekciót tervezett, majd kötöttárut, végül pedig 1994-ben bemutatta első, névteremtő kollekcióját. Napjainkban egy nemzetközi sikerű divatházat vezet, világszerte jelenlévő üzlethálózattal. Párizsi, sikkes stílusa – a bohémség és a férfias vonalvezetés keveréke – szezonról szezonra egyre népszerűbbé válik."

Fotó: Vogue.com

Megosztás:

Címkék: h&m isabel marant

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása