ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Vásárolhatnék!

2013. április 29. 19:22

AdriEnn

Itt a jó idő és egyre nagyobb és nagyobb késztetést érzek a vásárlásra. Minden bizonnyal összefüggésben van a meleggel... Belesek a szekrénybe és konstatálom, hogy valójában nincs is nyári holmim és jön a, "nem is értem tavaly nyáron mit vettem fel??" című fejezet. No, de persze az éppen zajló szezonközi leárazások is kedvet csinálnak a vásárláshoz, mindezt persze ésszel kéne, már amennyire lehet. Valójában logikusan végiggondolva lépésről-lépésre átveszem mindazt amire szükségem lenne, s azt is amire nem, de jó eljátszani a gondolattal, hogy a szekrényben lehet-NE. A Joy májusi számában néhány kuponra bukkantam, ahol többek között például a Black Box-ban, az Ourstyle Boutique-ban, a Mono-ban, a Wonderlab-ben, a WAMP-on és még temérdek üzletben kaphattok kedvezményeket május 10-től 12-ig a Joy napok keretein belül. Tehát ezeken a napokon kisebb a lelkiismeretfurdalás esélye a vásárlást követően. 

metalicus-mid-season-sale_h.jpg

Fotó. The Vine

Megosztás:

Címkék: sale joy

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.04.30. 11:30:16

Érdekes dolog ez, szegény boltosok mit össze vergődnek. Már nem csak szezon eleji és végi, hanem szezon közi leárazás is van. És persze a vásárlók már számítanak is rá, senki nem vesz semmit teljes áron. A kereskedelem jól belesétált ebbe. A vásárlóknak persze ez jó, az okos kereskedő meg gondolom ehhez áraz amúgy is.
süti beállítások módosítása