ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Doridea ékszerek

2012. június 10. 09:34

AdriEnn

2012 májusában a DORIDEA a fiatal márkák frissességével  indult útjára Magyarországon. A tervező Márkus Dóra a MOME textiltervező szakán végzett. Az egyetemi évek alkotó kísérletezéseinek eredményéből született meg az első ötlet, a textiltekercs, mely  egyedi DORIDEA motívumként változatos formában és megoldásokban  feltűnve  egyértelműen beazonosíthatóvá teszi az ékszereket. 

Az alkotói inspirációt a természet adja, mely az alapanyagokban is egyértelmű hangsúlyt kap, ezzel is közvetítve a DORIDEA natúr, letisztult világát. Az ékszerek legfőbb jellegzetessége a különböző anyagok együttes alkalmazása, a bőr, a textil, a papír és a fém finom összhangja. Az ékszercsalád állandó tagjai a nyakláncok, karkötők, fülbevalók, illetve kulcstartók, amelyek köre a jövőben tovább bővül. A márka évente két szezonális kollekcióval, valamint időről időre különleges limitált darabokat kínáló  tematikus kapszulakollekciókkal jelentkezik. A DORIDEA első kollekciójának mintadarabjai a www.doridea.com weboldalon láthatóak, és jelenleg a budapesti MonoFashion üzletben vásárolhatóak meg. A Kossuth utcai kirakatban egész júniusban a DORIDEA ékszereké a főszerep, az új kollekció különleges víz alatti világa elevenedik meg a város szívében. Külön érdekesség, hogy a tengeralatti tükröknek köszönhetően már a kirakat előtt felpróbálhatja bárki az ott debütáló darabokat. Az alábbiakban az én kedvenceimet láthatjátok:

Fotók: Doridea, Doradea facebook

Megosztás:

Címkék: ékszerek jewellery doridea

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása