ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Nyerj egy csodás Es-tu un Ange? ékszert és pólót!

2012. április 02. 09:51

MariAnn

Új játékunk startol, ahol az Es-tu un Ange? márka felajánlásában két szettet is megnyerhettek. Mindegyik szett egy, az Es-tu un Ange? 2012-es tavaszi/nyári kollekciójából való  pólót és egy pár fülbevalót tartalmaz, utóbbit Nyikos Dóra tervezte a kollekcióhoz.

Ahhoz, hogy részt vehessetek a játékban, csupán annyit kell tennetek, hogy elkülditek a flyeren látható kérdésre a választ a nevetekkel együtt április 6-ig e-mailben a jatek.annenn@gmail.com-ra! A két nyertest a helyes megfejtést beküldők közül sorsoljuk ki.

Minden fontos infót megtaláltok a flyeren, a válaszhoz pedig segítséget ITT vagy a www.etuashop.hu címen találtok! Ha pedig szívesen olvastok minket, akkor likeoljatok és osszatok meg bennünket, az Es-tu un Ange márkát és Nyikos Dórát is a facebookon! Hajrá!
 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása