ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

art: BAKOS.Rita Ackermann kiállítás

2012. március 05. 09:27

AdriEnn

Mind a ketten szerettük volna látni ezt a kiállítást és vészesen közelít a vége (március 18.Ludwig Múzeum) úgyhogy fogtuk magunkat végre és elmentünk. Rita Ackermann létezéséről még korábban, a The Room magazinon keresztül értesültünk, hiszen nem igazán vagyunk jártasak a kortárs festészetben, de ha már cseppnyi köze van a divathoz, akkor rögtön izgalmassá válik. Emiatt is érdekes Rita Ackermann, azaz eredeti nevén Bakos Rita számunkra, aki itthon kevésbé, New Yorkban viszont annál ismertebb kortárs művész. 

A kiállítás után még egy kicsit mászkáltunk a Ludwig Múzeumban, nagyon klassz hely, mivel csak úgy ömlik be a napfény. A rengeteg fény miatt nem is igazán sikerült normális fotókat csinálnunk, de azért megörökítettük magunkat és titokban néhány festményt is! 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása