ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Hogy mutat a bunda?

2012. január 27. 14:02

MariAnn

Tegnap találtam egy nagyon helyes bloggerlányt, aki előszeretettel visel bundát, szőrmét, műszőrmét, nem mindegyiket tudtam megítélni, de a lényeg, hogy többféle verziót is bemutat, így lehet belőle tanulni. Én mindig tartok attól, hogy hatalmasnak nézek ki egy ilyen kabátban, emiatt is érdekel a téma, főleg most, hogy a műszőrme kabátok nagyon divatosak, szívesen vennék egyet én is. Az első kettő a kedvencem. A harmadik és negyedik egy kicsit már sok. Nektek melyik tetszik?

 Forrás, fotók: Trop Rouge

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

topankablog.hu · http://topankablog.hu 2012.01.27. 14:54:20

Épp tegnap fogdostam meg a Stradivarius és a Zara összes műszőr kabátját... aztán maradtam a szőrmés kepp és -muff kombinációnál, ezekhez már igazán nem hiányzik még több prém.

Salubrie 2012.01.28. 12:18:15

Utolsó madártollazatú, első hajnali ébredés 3 üveg mellett, második csuha, harmadikhoz göndörség kell, negyedikhez pedig fekete haj...
süti beállítások módosítása