ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Zárd el a csapot, amíg engem használsz!

2012. január 16. 10:49

AdriEnn

Egy csodálatos ötletre és egyben szuper természetes termékekre találtam a hétvégén. A "stop the water while using me" termékek amellett, hogy kizárólag természetes összetevőkből készülnek, környezettudatosságra is felhívják figyelmünket. Pontosabban céljuk az, hogy figyelmesebbek legyünk és ne folyassuk feleslegesen a vizet. Szép gondolat, klassz, tetszetős termékek! Hozzám már érkezik egy szállítmány.

Fotók: stop the water while using me

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fruzsinanna 2012.01.16. 13:52:11

Szia! Ha megérkezett a csomag megnéznéd nekem, az összetevőket és, hogy van-e benne sodium laureth vagy lauryl sulfát? Már régóta keresek olyan termékeket amikben nincs,de hiába néztem eddig a bio termékeket, azokban is volt :(
Köszi!

AdriEnn 2012.01.16. 14:09:22

Kedves fruzsinaanna!

A tusfürdőben pl. az alábbi összetevők vannak:

Ingredients: aqua, coco glucoside, sodium coco sulfate, lauryl glucoside, sodium cocoyl glutamate, disodium cocoyol glutamate, glycerine*, glyceryl oleate, coco betaine, citrus aurantium amara (bitter orange) flower, sodium chloride, hydrogenated lecithin, melissa officinalis flower/leaf/stem water, parfum, limonene**. 
* Ingredients from certified organic agriculture. ** From natural essential oils.

Minden termék összetevőt megtalálsz a weblapon.

Minden jòt!
Enn

Kiskertes · http://elefantakiskertben.blog.hu 2012.01.16. 14:09:52

@fruzsinanna: menj be egy DM-be és vedd le a polcról az Alverde termékeket, vagy pl. egy Müllerbe és ott keresd a Veledát. Egyikben sem fogsz találni ilyesmit. Persze - főleg a Veledának - borsos ára van.

fruzsinanna 2012.01.17. 15:51:33

Köszönöm a válaszokat. Sajnos az alvedere termékekben is van Sodium Coco-Sulfate, ami ugyanaz mint a Sodium Lauryl Sulfat, csak jobban tisztított.(kremmania.hu/osszetevok/sodium-coco-sulfate)
Megnéztem a weledat és abban nincs ( és találtam még egyet: az Organic Mission termékekben sincs)! Szóval köszi a tippet!
süti beállítások módosítása