ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Burberry, az imádott!

2011. december 15. 19:31

MariAnn

Sokszor írunk a Burberry-ről, hiszen az angol divatház az egyik nagy kedvencem, különösen mióta Christopher Bailey igazgatja. A 2012-es Pre-Fall kollekció lookbookja is egytől-egyig csodás és elegáns darabokkal van tele, úgyhogy muszáj volt megmutatnom őket. Zseniális, ahogy a hétköznapi viselet egyszerre nemes és stílusos tud lenni. Mindig a kabátokat szeretem a legjobban, ebben a kollekcióban is azok nyűgöznek le a leginkább, különösen az első szerelem. De most a cipő is kell. A modellválasztás érdekes, hihetetlen, hogy találtak egy fiatal Carine Roitfeld hasonmást (vagy csak smink), akin nagyon jól mutatnak a ruhák. Nektek hogy tetszik a legújabb Burberry kollekció?

Képek: fashiongonerouge.com

Tetszett a poszt? Akkor kukkolj minket a facebookon is ITT!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JMC 2011.12.16. 12:42:18

El van rontva a képarány vagy tényleg ilyen rettenetes vékony ez a leányzó?

tóninéni 2011.12.16. 14:01:37

Hú baszki, ezek a modellek!! A ruhák viszont tetszenek.

nickelbolha 2011.12.16. 22:02:42

A modellek nem olyan rosszak. De. Annál jobb lenne, ha ezekben a ruhákban meg is jelenne, Ennél pedig még jobb volna, ha felvenné és mindjárt le is vetkőzné ruhaipari vágyai által megálmodott szövet-remekeket. Ennek nem lehet képzeletbeli korlátja, Annak pedig örülnénk, ha így is látnánk! :)

Almaleves · http://almaleves.blog.hu 2011.12.17. 11:00:36

Ha Crisztoforó a hős divatcsatalovag igazgatná, korhű, Versace által fazonírozott munkaruhában, akkor talán elgondolkoznék arról, hogy ne egyek többé áfonyás lepényt.

A barnabébi elképesztően anyagtalanul adja elő, ha levetkezne - amit isten őrizz, hogy megtegyen! - maradna alatta a semminél több? Én ezt a kabátot fel tudnám húzni az egyik karomra, így minimum négy kellene belőle, hogy rendesen betakarjon. (Kettőt számolok a viszonylag nagy felületű testemre) Azt gonodolom, így nem mutatna jól rajtam, csillapítanom kell magam, hogy a rajtam urrá lett bírlázat valahogy meg tudjam fékezni, a kihurkázott szélű, elképedésig kerekített zseb egyenesen tükörtangó. Forgás, szédülés, elszállásolás.

Egyet tehetek, megugatom a csávó kutyáspulcsiját, majd elszaladok és nézek egy csordát, amit tudok terelgetni. Pontosan úgy, ahogy a rongydiktátorok művelik velem egyszerű földi lélekkel.
süti beállítások módosítása