ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Mancs magas sarkú Louboutintól

2011. november 03. 19:09

AdriEnn

Christian Louboutin nem az én világom, kicsit sem. Azt hiszem, ha tehetném sem vásárolnék soha Louboutin cipőt. Az alábbi példányra viszont felkaptam a fejem. Sajnos a mérhetetlen giccs ezúttal sem maradt el. Az ötlet azonban itt is szeretnivaló, mint ahogy a már korábban említett, Jean-Charles de Castelbajack "Bambi" magassarkú esetében is, azzal a különbséggel, hogy az utóbbinál az összkép jóval barátságosabb...  A Louboutin mancsokat szépnek nem mondanám, de nálam az elgondolás ötöst érdemel. Nektek, hogy tetszik  a Louboutin mancs?

Fotók: Fashionindie

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szájhúzó kutya · http://szajhuzokutya.blog.hu 2011.11.04. 11:28:04

Negyven feletti, enyhén megereszkedett hölgyeknek ajánlanám tupírozott, sárga, lakkos, pókháló frizurához, lárva arcfestésssel párducmintás lasztex ruhával!

fénycsepp 2011.11.04. 12:10:25

asszem, s.j. parker hordta ezeket a filmpremierénél...poénos, de nem igazán street fashion.

topankablog.hu · http://topankablog.hu 2011.11.07. 18:46:17

Szornyu... eloszor aprilisi trefanak gondoltam, de nem... :S
süti beállítások módosítása