ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Mit kezdjünk magunkkal, ha a divatot akarjuk...

2011. szeptember 08. 15:13

MariAnn

Azaz egy kis összefoglaló arról, hogy hova érdemes elmenni, mit érdemes csinálni a divat iránt érdeklődést mutatóknak, hiszen ilyenkor ősszel mindig új lendületet kapnak a dolgok. Így van ez itthon is:

Először is a Je Suis Belle Sale az, amit kiemelnénk, mert mi már többször is ellátogattunk a Ferenciek terén lévő showroomba, amit imádunk! Ráadásul az eredeti árhoz képest jóval olcsóbban juthattok designer ruhához, szóval érdemes összeszedni a bátorságot, erre szeptember 14-ig van időtök!

 

 

Aztán lehet játszani is: Vágó Réka cipőtervező facebook oldalán botlottunk a játékba, ahol egy rekavago balerinát lehet nyerni! Mi is szeretnénk olyat, ezért írunk róla!;) Ehhez amúgy egy fotót kell feltölteni, amin a cipőiddel vagy és mellé azok darabszámát, de bővebben itt olvashatjátok!

Design Hét Budapest, azaz szeptember 30-október 9. közt megint érdekes, új dolgok a városban. A már rendszerszerűen jelentkező hét idei sztárvendégei a Walking-Chair Design Studio alapítói, Karl Emilio Pircher és Fidel Peugeot október 7-én tartanak előadást 11:00-kor a MOME-n. Persze lesz megint Nyitott Stúdiók program is, most főleg kiegészítő tervezőkhöz lehet bekukkantani, de erről bővebben a szeptember közepén terjesztésre kerülő programfüzetben.

 

 

Végül lesz olyan is, hogy divattüntetés, ami itthon még nem volt. A tüntetést a Glamour Magazin szervezi. A koncepció az én olvasatom szerint egyszerű, öltözz fel jól és tüntess azért, hogy mások is ezt tegyék. Hogy mennyire komolyan vehető a dolog, az a megvalósulásig bizonytalan, de ha szereted a divatot, akkor gyere el 2011.október 15-én az Aréna Plázába. Mi bloggerek ott leszünk! A programok száma pedig egyre csak nő, úgyhogy legközelebb folytatjuk...

 

 

Megosztás:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása