ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Lily Cole Bódis Boglárka nyertes kreációjában

2011. július 08. 19:00

AdriEnn

Egy csodálatos hírről értesültem nemrég: "Bódis Boglárka a Krea másodéves divattervező szakos hallgatója nyerte a Triumph Inspiration Award nemzetközi döntőjét!

"A Triumph kreatív fehérnemű tervező verseny fináléját idén Berlinben rendezték meg, ahol a részt vevő országok nyertesei a meghívottak és a neves zsűri előtt mutatták be az elkészült fehérneműterveket. Bódis Bogi pedig mindent vitt, és ezzel 2100 másik fiatal divattervezőt utasított maga mögé. A nemzetközi hírnév és a dicsőség mellett 15 ezer euro lett Bogi jól megérdemelt jutalma."

Bogit idézve: "Minden csodás volt. 600 vendég, fantasztikus helyszín, profi show. 37 ország versenyzői. Leírhatatlan érzés volt, mikor kimondták a nevem." Boginak Hongkong lesz az első úticélja, ahol a Triumph tervező csapatával kereskedelmi forgalomba hozhatóvá alakítják a fehérneműt. GRATULÁLUNK Boginak!

Csodás munka a méltó helyezésén! És Lily Cole-on is csodaszép... Még sok-sok topmodellt szeretnénk látni végigvonulni magyar tervezők munkáiban a nemzetközi kifutókon is!

 

Fotók: Lemads

Megosztás:

Címkék: triumph lily cole bódis boglárka

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

esikazemese 2011.07.08. 21:34:39

Szuper, gratulálok neki az éteren át! ^^
Olyan durva, a hajam pont olyan színű mint Lily-é a második képen (eredeti).
Kicsit "megerősödött" a csaj mióta utoljára láttam :O
süti beállítások módosítása