ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Je Suis Belle férfi kollekció

2011. június 15. 15:00

MariAnn

Kíváncsiskodtatok már a Je Suis Belle férfi vonala iránt, úgyhogy mi is bemutatjuk a 2011-es fiúknak szánt nyári kollekciójukat. Már amúgy májusban debütált a JSB ezekkel a ruhákkal és táskákkal, azóta meg is vásárolhatók a Ferenciek terénél lévő showroomjukban. Ahogy a képeken is látjátok, letisztult, hétköznapi viseletre szánt darabokról van szó. A kedvencem a kockás ing és a hatalmas táskák. (A többi darabot megleshetitek a facebookon!) Reméljük, hogy lesz folytatás és várjuk a következő kollekciót is, bízva abban, hogy a női darabokra annyira jellemző művészi vonal is kicsit több szerepet kap majd!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

boglya 2011.06.16. 22:03:07

Kiválóan eltaláltak ezek az öltözékek: megfelelő viselet napközben munkába, este szórakozni, hétvégén ideális kikapcsolódáshoz, és még a boltba is le lehet benne menni; kár, hogy nem vagyok férfi, mert ha az lennék, Springfield helyett szívesebben hordanám ezeket a ruhadarabokat!
süti beállítások módosítása