ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Jogos a kérdés?

2011. április 05. 13:02

MariAnn

Nem fogunk Tedd és Ne tedd! rovatot indítani, de egyszerűen nem tudtam túltenni magam ezen a két fotón. És amiatt nem, mert mindkettő az egyik kedvenc streetstyle fotósom oldaláról, a Face Hunter-ről való. És mégis, égbekiáltó a különbség. Számomra az első kép abszolút baklövés, melléfogás a piros cipő ehhez az összeállításhoz, teljesen ódivatú a szoknya alján a fodros megoldás (éppen tegnap dobtam ki egy ilyet), a neccharisnyától eleve menekülök, sőt, béna a táska ehhez a kabáthoz, ami megint nem tetszik. Valójában az eleganciát hiányolom ebből a szettből, mert a lehetőség meglenne rá (pl. a cipő gyönyörű). Szerintem sosem baj, ha mixelünk, de mindig van egy finom egyensúly, amin nem szabad átesni és ő már sajnos a túloldalon van.

 

Hozok azért egy ellenpéldát is a második képpel, amit pedig imádok. Itt is lehetne kötözködni a szoknyahosszal, cipővel, de felesleges, mert az egész nagyon szép egységet alkot és plusz pontként ott a rúzs, ami feldobja a szettet. A kabát lenyűgöző, valószínűleg sosem tudnám itthon hova felvenni, de a táskát nagyon szívesen hordanám.

 

Mindkét kép a London Fashion Week-en készült, március 31-én posztolta őket Yvan Rodic. Vajon az elsőt miért tette közzé, mit gondoltok, neki tényleg tetszett? Vagy csak a szokatlanságot díjazta? Egyáltalán fel lehet venni ehhez a cucchoz piros cipőt? Nektek melyik tetszik jobban?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LaRiNNe 2011.04.05. 17:09:16

szerintem egy ilyen szetthez jól passzolna ez a gyönyörű piros cipő - ha a szett többi része nem lenne ennyire vásári... a cipellővel és a frizurával nincs baj, csak a többivel.... viszont a második kép tényleg tökéletes :)

larinne.blogspot.com/
süti beállítások módosítása