ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Új szereplő itthon: CSF

2011. március 29. 09:17

MariAnn

A CSF márka itthon még új, hiszen ebben a hónapban rendezték meg első bemutatójukat  több külföldi show után, valamint a bécsi és a szingapúri boltjukat követően már itthon is kaphatóak a ruháik. A Printában találjátok a CSF darabokat, melynek címe a Rumbach Sebestyén u. 10. A lenti képeken láthattok egy kis ízelítőt is a legújabb, valamint a korábbi kollekcióikból, de ha többet akartok tudni róluk, akkor nézzetek el a honlapjukra vagy kukkantsatok be a Printába!

 

Megosztás:

Címkék: printa rumbach sebestyen csf

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Secostumer 2011.04.02. 14:51:51

Szia Enn!
Csak annyit akarok hozzászólni - mert egy kicsit bántotta a szemem - hogy a CSF márkanév Csabay Ferit takarja (ezért indokolatlan a többesszám), illetve hogy kb 4-5 éve is lehetett már itthon kapni a ruháit (de a bolt neve most semmi pénzért nem jutna eszembe), szóval annyira nem új:). De azért örülök, hogy végre valaki foglalkozik vele, mert szerintem baromi jó dolgokat csinál.

MariAnn 2011.04.02. 21:20:21

Szia Secostumer!
Köszönjük, hogy leírtad ezeket az infókat! Mi most találkoztunk először a márkával, így örülünk, hogy még többet megtudtunk róla.
MariaAnn
süti beállítások módosítása