ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Bye-bye 2010!

2010. december 31. 08:47

AdriEnn

Amikor 2009 őszén végre megszületett a döntés, hogy igenis belevágunk, csinálunk egy divat blogot, - mert szeretnénk átadni és megmutatni, amiért rajongunk - álmodni sem mertük volna, hogy 2010 végére ilyen sokan megkedveltek, olvastok minket. Már több mint 800-an "likeoltok" minket a facebookon, ami hatttttalmas örömmel tölt el!:) Annyira jó gondolatokat, híreket, ötleteket megosztani és amikor nyitott, érdeklődő fülekre lelünk, mindig elérzékenyülök. A facebookon és a blogon is felcsillan a szemem minden egyes likenál, kommentnél!:) Köszönjük olvasóinknak, barátainknak, ismerőseinknek a sok-sok biztatást és támogatást a 2010-es évben! Ez egy nagyon-nagyon klassz év volt az ANNENN számára és reméljük, hogy 2011 is az lesz! Mi megteszünk mindent ennek érdekében!:) Jövőre újra jövünk, újult erővel, még több ötlettel, "home made rovat" fejlesztéssel, remélhetőleg új honlap designnal (ha itt nyerünk;), sok meglepetéssel és persze divat, design, és beauty csodákkal! :) 

 

Megosztás:

Címkék: fashion divat 2011 2010 annenn

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

janila 2011.01.05. 21:01:50

igen,igen,igen. szép, új dizájnt! Bár a fejemben már megálmodtam nektek egy púderrózsaszín redizájnt, de izgatottan várom a fejleményeket;)

AdriEnn 2011.01.06. 10:38:14

Kedves Janila! Jó hírem van, már készülőben van az új kinézetünk, ééés igen a rózsaszín marad ;) én is izgulok!:)
süti beállítások módosítása