ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Kepp showroom 2010/2011 ősz-tél!

2010. december 01. 14:34

MariAnn

Bizony, itt az új kollekció és mindazt, amit a képeken láttok,  az Annenn élőben is megtapogathatta pénteken, hiszen mi is meghívást kaptunk a KEPP showroom 1. éves szülinapi bulijára. Innen is köszönjük az estét és gratulálunk a lányoknak, hiszen olyan lelkes tervezőcsapatról van szó, akik maximális szinten törekednek a minőségi, egyedülálló darabok létrehozására, így örülhetnek azok, akik különlegesen szép darabokra vágynak, hiszen a showroomban ezeket megkapják. A téli kollekció részleteire is érdemes igazán odafigyelni, erről idézzük a keppeseket: "Az öltözékek és a kiegészítők mindig magukban rejtenek egy kis szokatlan furfangot, egy csipet játékosságot (A cipők jégcsapsarkaiban apró kavicsokra lelünk,a műszőrmébe süppedve pedig ékszerek bújnak meg.), ez adja frissességüket és eredetiségüket, ugyanakkor még a legegyszerűbbnek tűnő darabot is rendkívüli kifinomultság, aprólékos és minőségi kidolgozás jellemzi." Mi teljesen odavoltunk a cipőktől és a kiegészítőktől (na meg a vörösbortól is)!

Ráadásul a KEPPnél megvalósul az, ami szerintem az egyik legfontosabb szempont, ha öltözködésről van szó: "A szokatlan megoldásoknak és egyedi technikáknak köszönhetően egyszerre valósul meg az esztétikum és a praktikum." - és egy kis plusz:  "A finom ruhadarabok a rafinált kiegészítőkkel olykor elegáns, olykor bohókás, de mindenképp kifinomult, üde színezetet adnak a megjelenésnek."

Plusz a KEPP blog oldalán találtok még fotókat, köztük a kedvencemet, a kecskét is keressétek meg!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása