ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Programajánlunk: Siberia Shoe Shop megnyitó

2010. október 06. 09:38

AdriEnn

Egy nagyon örömteli hírrel szolgálhatok ma nektek. Szeretnélek Titeket meghívni, az egyik nagy kedvencem, a Pleasemachine cipők kizárólagos márkaboltjának megnyitójára,  mely a Siberia Shoe Shop nevet viseli. Imádom Anna Zaboeva cipellőit, melyről már számtalanszor beszámoltan nektek.- ezért különösen örülök, hogy holnaptól már saját márkabolttal is rendelkezik a Pleasemachine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az izgalmas formák és színek kitalálása mellett, Anna azt is fontosnak tartja, hogy cipői ne csak szépek, hanem kényelmesek is legyenek, ezért minden egyes fazont maga tesztel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Siberia Shoe Shop azonban jóval több lesz, mint egy átlagos design üzlet. Annáék hétköznaponként délelőtt tíztől egészen este 11-ig várják az érdeklődőket. A bolt egyfajta esti galériaként is működik majd, bázist nyújtva a partikba induló design rajongóknak. A pincehelységben található a műhely, innen kerülnek egyenesen a shop polcaira a cipők

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anna a férfimodelleken kívül új női modellekkel is készül a megnyitóra. A női őszi/téli kollekció a Shoe Jam nevet kapta, és a színes, fűzős bakancsokból lehetőség lesz custom modelleket is rendelni. Ennek a módja rendkívül egyszerű: egy úgynevezett kifestőkönyv áll majd a megrendelő rendelkezésére, aki tetszés szerint kifestheti az általa választott fazont.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És hogy mi lesz még a megnyitón?

- Kifestőverseny- a legkreatívabb meglepetést kap!

- Welcome drink / VODKA

- Idegenvezetés a műhelyben

- Vetítés Anna filmes munkáiból

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tehát a lényeg, GYERTEK EL! ;)

Siberia Shoe Shop megnyitó

Időpont: 2010. október 7. 19.00

Helyszín: VII. ker., Wesselényi u. 19.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása