ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

One of thease shoes Pleeeeease!- Pleasemachine cipők

2010. február 05. 12:12

AdriEnn

Eljött az idő, hogy a magyar kedvenceink, mint a Nanushka, a USE és a Je Suis Belle mellett egy további (persze még sok van;) favorit jöjjön, akit ámulatba ejtően szép cipői miatt zártunk szívünkbe: a Pleasemachine. A Pleasemachine cipőket, egy orosz lány Anna Zaboeva készíti. Ami azonban meglepő, hogy Anna nem tanulta a cipőkészítést, tehát egy csodálatos őstehetséggel van dolgunk. :) Alkotási fantasztikusan kreatívak, de abszolút utcán hordhatóak. Én már régóta tervezem, hogy beruházom egyre, s így is lesz! :)

Wamp interjú idézet: „A cipőkészítésen kívül nem foglalkozom mással, illetve utazom, korábban filmekben és tv produkciókban dolgoztam, vannak közös munkáim más művészekkel stb. De valahogy minden, amit csinálok kapcsolatban áll a cipőkészítés nagy és töretlen folyamatával. Amikor utazom, egy csomó inspirációra teszek szert, amit aztán belerakok az új cipőkbe a budapesti stúdiómban. Világszerte szaladgálnak olyan emberek az utcákon, akik a munkáimat hordják.” 

 Minden bizonnyal hamarosan még többen szaladgálnak majd, mert mindenki birtokosa szeretne lenni egy párnak. A pipőkkel a Retrockban és a Frontban és a Wampon  futottunk eddig össze, ha esetleg láttatok máshol is, kérlek jelezzétek!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása