ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

MOME divatáramlás

2010. március 07. 14:13

AdriEnn

Nos jelentem, ahogy ígértem is ellátogattunk pénteken a MOME hallgatóinak divatperformanszára a Trafóba. Erről szeretnék néhány szót szólni, s persze bemutatni egy-egy darabot néhány kattintásommal :) Szeretjük a MOME-s hallgatók munkáit lásd pl. Kepp Showroom rajongásunkból is.:)

A bemutató különlegessége nemcsak a csodaszép ruhákban, hanem a modellek szokatlan felvonulásában és persze a táncbetétekben csúcsosodott ki. A kreációk többnyire bézs, fekete és fehér színárnyalatokban tűntek fel, különleges szabásukat, struktúrájukat ezáltal is kiemelve. Nekem ezek a színek amúgy is favoritjaim mostanában. Maison Martin Margiela test színű alkotásai majd később Kovács Adél Love Carpet kollekciója is meggyőzött arról, hogy be kell szereznem néhány bézs-testszínű ruhadarabot, imádom őket. Azt gondolom, hogy ezekben a színekben alkotott darabok emelik ki legjobban- nemes egyszerűséggel a természetes szépséget, csak semmi giccs.

A cipőkre húzott harisnyák ötlet nagyon szuper volt- amit a bemutatót követő csevej közben szinte egyszerre mondtunk Mariannal:) Persze Hajdú Anett csodaszép cipőit sem hagyom szó nélkül, hisz gyönyörszép színfoltokként tűntek fel a modellek lábán. A konklúzió, csodaszép kreatív ruhák, ötletekkel telis tele hallgatóktól, klassz este, még sok ilyet szeretnénk!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása