ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

K e p p showroom bemutató

2010. február 21. 08:45

AdriEnn

Ismét hazai pályára lépünk. Korábban beszámoltunk már a K e p p Showroom megnyitásáról, mely a MOME öt textil szakos tervezőjének ötlete alapján jött létre, - s nagy örömmel töltött el minket. Fontos, hogy fiatal  szuper designer tehetségeink is nagy figyelemhez jussanak, mert megérdemlik.

Munkáik elbűvölőek, ez a fajta kreativitás különösen megdobogtatja kicsi szívem. Újító, semmiféleképp megszokott látásmód, letisztult, bevállalós elegancia,- talán ezzel foglalnám össze a lányok munkáit. Egyszerűen szeretnivalóak. Kukkolj el Te is a showroomba és lesd meg a kreációkat élőben! S ami abszolút friss, a lányok a Mono fashion kirakatát vették most célba,- ők készítik a tavaszi kirakatot, tehát irány a Kossuth Lajos utca 20. meglesni. Ha véletlen nem jársz arra, nemsokára nálunk képekben is meglesheted.:) Az alábbiakban pedig egy kis bemutatkozó a lányok egy-egy munkájából.

Hofstädter Szandra

Az átlátható, ám megoldhatatlannak tűnő rendszerek foglalkoztatják a sík téri dimenzójává formálásában. Precíz hajtogatott felületeit, játkos színekben alkalmazza táskáin, cipőin és ruháin.

 

Tomcsányi Dóri

Jelenleg Párizsban tanul fél évig, kötött ruháiban máris fantáziát láttak több magyar online felületen, illetve a berlini Projektgalerie Showroomba is meghívást kapott. 

 

Havancsák Teréz

A bájosan nőies és kifinomult részletmegoldásait már-már haute couture darabok hozzák felszínre. A Marie Claire Future Generation tervezővé választotta.

 

Hajdú Anett

Energikus tervező-egyéniség, többnyire táska- és cipőtervezésre fókuszál, de a bőr, mint a kiegészítők alapanyaga ruháiban is megjelenik. A partykultúra és a zene inspirálja divatgrafikáit.

 

Kovács Adél

A gagyi és a luxus kettősségét társítva a divatsznobizmusnak mutat fityiszt. Több fashionista blogon is felbukkant lovecarpet projekt kollekciója.

 

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása