ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Búcsúzik az ANNENN!

2013. október 27. 17:18

AdriEnn

A blog indulása, azaz 2010 óta rengeteg dolog történt velünk. Egy véget nem érő poszt születhetne belőle. Sok-sok új, izgalmas, érdekes, kalandos eseményről tudunk beszámolni. Számos együttműködés, egy Goldenblog győzelem és még sok minden más, amire büszkék vagyunk. Az AnnEnn központi szerepet töltött be a mindennapjainkban, mára ez azonban némileg megváltozott. Külön válnak útjaink a blogot illetően, egyéni vonalon indulunk újra útnak. Enn új blogján, az Enntrance beauty blogon folytatja kreatív tevékenységét, amit remélhetőleg ugyanolyan lelkesen és szeretettel fogadtok majd, mint az AnnEnn-t! :-) 

Búcsúzunk hát a három év remek emlékeivel az AnnEnn-től és ezúton is köszönünk NEKTEK minden támogatást, jó szót és szeretetet, amit ez idő alatt tőletek kaptunk!!!! 

Adrienn & Mariann
i0uUr6xCpvWTV.jpg
 
 
enntrance (1).jpg
Megosztás:

Nyerjük meg együtt a „it”LOOK divatdiktátorok trendversenyét!

2013. szeptember 25. 11:32

AdriEnn

A L’Oréal Professionnel és az InStyle magazin elindítja az ősz nagy divatformáló versenyét, melyben az őszi street style trendeket veszi górcső alá. A verseny célja, hogy a jelentkezők bemutassák magukon, véleményük szerint mi az átütő trend mind az öltözködés, mind a frizura, mind a smink tekintetében. Mitől lesz igazán „it”Look a megjelenés? Mi az, ami azt a szükséges pluszt adja, amitől megfordulnak a fejek?

A versenybe kerüléshez küldj be magadról 2 jó minőségű fotót 2013. október 11-ig a trendverseny@loreal.com-ra , amiből az egyik a teljes megjelenést mutatja be, a másik portré fotó pedig az smink és a frizura apró részleteire világít rá. A legjobb fotókat a L’Oréal Professionnel Facebook oldalán teszik közzé, hogy mindenki lássa, érezze, értse, mi az olvasók szerint az idei őszi trend.

Ez után elkezdődik a verseny legizgalmasabb része, amikor is október 14-én a L’Oréal Professionnel és az InStyle közös zsűrije kiválaszt 10 versenyzőt, aki egy profi fotózás keretein belül tovább küzdhet az értékes nyereményekért. Nem leszel egyedül, hiszen érkezik melléd egy fashion blogger (többek között az ANNENN blogból Enn is :-), aki egy személyben lesz a társad, a stílustanácsadód és a kampányfőnököd! Jól hangzik, ugye? Nincs más hátra, minthogy együtt a legjobb profi fotót készítsétek el október 26-27-én a L’Oréal Akadémiáján, ahol a téma változatlan, de a körülmények adta lehetőségeket (fodrász, sminkes, profi fotós és technika) kihasználva szárnyalhatsz. Érdemes is lesz szárnyalni, hiszen a végső győzelemben sokat számít az egyedi koncepció, a minőségi megvalósítás, és a csapatmunka! Egy győztest a közönség juttat a fináléba, egy másik győztest pedig L’Oréal Professionnel és az InStyle közös zsűrije választ ki.

A sok-sok értékes nyeremény mellett talán legjobb, hogy a győztesekkel december 7-én irány Barcelona! 4 csodálatos napot töltünk majd együtt a divat nagyvárosában, ahol a városnézés mellett természetesen a menő spanyol pup-up üzletek szisztematikus átkutatást is beiktatjuk a programba.
Legyél Te is „it”LOOK Divatdiktátor!

Nyerjük meg együtt, játékra fel! :-)

facebook-poszt.jpg

A verseny részletes lírása, és szabályai:


http://bit.ly/itlook_divatdiktatorok

Szombaton Vitrin - Tip Top Night, gyertek!

2013. augusztus 28. 13:08

MariAnn

Budapest szerintem legaktuálisabb és legédesebb helyén, a Tip Top Bárban rendezi meg szombaton (augusztus 31-én 16:00-22:00-ig) a Vitrin Blog nyárbúcsúztató programját, ahol mi, AnnEnn lányok is ott leszünk, úgyhogy gyertek és látogassatok meg többek közt minket is! Számos programmal készülnek a Vitrin csajok, hiszen szekrényürítést tartanak és hihetetlen jó áron kínálják, hibátlan és márkás ruhadarabjaikat és kiegészítőiket. Ha pedig új designer darabokra vadásztok, abban sem lesz hiány, hiszen az INER márka, és a szépséges Csermak Design ékszerek készítője Csermák Dóri is a tetőn kínálja majd a portékáját. Mi is kivisszük a kibővített AnnEnn Sale-t, így most élőben válogathattok az általunk kínált szuper ruhadarabokból és egyéb kincseinkből.

Ezen kívül a Vitrin lányok stílustanácsadással és személyre szabott szépségtippekkel  is készülnek. És lesz tombola is értékes nyereményekkel, így még inkább érdemes benézni a Tip Top Bar (Budapest V. kerület Kecskeméti utca 3. ) tetőteraszára augusztus 31.-én 16 és 22 óra között! Eső esetén is meg lesz tartva a rendezvény az épületben, úgyhogy nyugodtan készüljetek, várunk titeket! Ahogy a Vitrin lányok is, ráadásul egy plusz kéréssel is fordulnak hozzátok:
"Az est során egy kis jótékonykodásra is szeretnénk ösztönözni Titeket. Ruhákat gyűjtünk rászorulóknak és ehhez a Ti segítségetekre is szükségünk van. Megköszönnénk ha hoznátok magatokkal néhány általatok már nem használt, ám kifogástalan állapotú ruhadarabot, cipőt, amit szívesen felajánlotok nemes célokra."

Az eseményről bővebben itt is olvashattok:

https://www.facebook.com/events/188564331314898/

1185129_596274497062779_879133468_n.jpg

Csuzdi Wired Bags

2013. augusztus 16. 19:50

MariAnn

Első pillantásra bele lehet szeretni Csuzdi Judit márkájának kampányképeibe. Ez történt velünk is, hiszen egyöntetűen bólintottunk egyet, hogy ez jó. Úgyhogy nektek is látnotok kell a CSUZDI  táskáit. Sokkal jobban tetszik ez a kollekció, mint a korábbi, hiszen itt kevésbé hangsúlyosak az "oda nem illő elemek", azaz a villanyszerelési kábelek és egyéb alkatrészek, ami a korábbi táskáknál jóval szembetűnőbb volt. Itt most egy kifinomultabb, egyszerűbb, tisztább megoldásokkal élő, bőrből készült, visszafogottan extrém (ez a kedvenc kifejezésem, mert létezik!) kollekciót láthattok remek kampányképekkel. Nagyon eltaláltak, remekül hozzák a fiatalokat ma szerintem megkapó fluoreszkáló hangulatot. A táskáknál három alapfazonról van szó: borítéktáska, válltáska és hátizsák készült, mindegyik széles színválasztékban, így unisex darabokról lehet beszélni. A kollekciót a wonderLAB remek kis boltjában találjátok meg vagy nézzetek szét a Csuzdi Wired Bags facebook oldalán!

14_CSUZDI_ENVELOPE.jpg
06_CSUZDI_ENVELOPE.jpg
16_CSUZDI_LID.jpg
02_CSUZDI_ENVELOPE.jpg
11_CSUZDI_ENVELOPE.jpg
01_CSUZDI_BACKPACK.jpg
05_CSUZDI_ENVELOPE.jpg

A fotókat készítette: Tunde Dora Photography

Modell: Dóra Rózsahegyi

Make-up: Kamilla Nagy

Haj: Andrea Mezőfi

Kell egy pulóver!

2013. augusztus 15. 19:45

AdriEnn

Nem, nem őrültem meg teljesen most augusztusban, mikor végre levonulni látszik a kánikulahullám. A pulóvervágyam egyszerű magyarázata az, hogy egyre több márka aktuális ősz/tél kollekciója tűnik fel netes platformokon itt-ott. Elnézve a szebbnél szebb darabokat egy-egy kedvenc márkánál, azt kell hogy mondjam, várom az őszt, legalábbis öltözködési szempontból nagyon is. Anno a MMM for H&M kollekcióban nem tudtam beszerezni az oversized garbót, amit azóta is sajnálok, főleg az alábbi két ACNE darabot elnézve. Gyönyörű mindkettő, kell, kell, kell!! Ti várjátok az őszt?

191133-V26_A_254.jpg

191133-990_A_487.jpg

Fotók: Acne

Megosztás:

Címkék: ősz pulóver garbó acne

Enn új NUBU szerzeménye

2013. augusztus 14. 18:06

AdriEnn

Mindig is egy bőrnadrágról álmodoztam. A fazont illetően azonban bizonytalan voltam, míg nem találtam az új NUBU Flagship Store-ban az Andrássy úton erre a csodás nadrágra. Hátul finom puha szövet, elől finom puha bőr.  Imáááádom!! A nadrágot egy egyszerű fehér pamut pólóval és az új JFK szandálommal kombináltam. Lessetek be a NUBU Flagship Storeba, gyönyörű darabokra lehet lelni, ráadásul épp zajlanak a leárazások is!

_COD7363.jpg

Fotó: Papp Béla

Megosztás:

Címkék: szandál jfk bőrnadrág nubu

ÁERON

2013. augusztus 13. 20:45

MariAnn

Enn egy magazin hasábjain szeretett bele az ÁERON egyik darabjába és azóta is figyelemmel kísérjük a márka munkásságát, hiszen nagyon közel áll hozzánk ez a fajta kifinomult egyszerűség. Ismét magyar tervező által indított brandről van szó, amiről itthon eddig keveset hallhattatok, de bízunk benne, hogy ti is beleszerettek a 2013/14-es őszi-téli kollekció valamelyik darabjába. Ehhez pedig adunk egy kis plusz infót:

Az ÁERON világát könnyed, harmonikus, nagyvonalú vonalvezetés és nemes anyagok jellemzik.Változatos anyaghasználatával, és letisztult modern sziluettjeivel azoknak a nagyvárosi nőknek szeretne cinkostársa lenni, akik az élet minden területén szeretnék megőrizni nőiességüket, és akik a kiemelkedő minőség mellett egy kis kreatív frissességet is keresnek egy ruhadarabban.

A tervező, Áron Eszter elismert szabóként dolgozó nagyapja mellett már igen fiatalon megismerkedett a szakma alapjaival.A textiliparban dolgozó szüleinek köszönhetően pedig hamar az anyagok sokszínűségének bűvöletébe esett.Édesanyja egyedi stílusa és a vele töltött különleges utazások is nagy hatással voltak vizuális fejlődésére, így a különböző kultúrák megismerésén keresztül, magas szintű nyitottságra tett szert. Miután befejezte szakmai tanulmányait, Magyarország legnagyobb és legnépszerűbb divatcégeinél helyezkedett el, hogy a tervezéstől a gyártásig teljes körű gyakorlatot szerezzen. 2011-ben a pozitív nemzetközi visszajelzések és a szükséges befektetői háttér hatására, Eszter és társai megalapították az ÁERON márkát.

lookbook_fall-winter_2013_normal_6.jpg
lookbook_fall-winter_2013_normal_2.jpg
lookbook_fall-winter_2013_normal_21.jpg
lookbook_fall-winter_2013_normal_18.jpg
lookbook_fall-winter_2013_normal_41.jpg
lookbook_fall-winter_2013_normal_17.jpg
lookbook_fall-winter_2013_normal_32.jpg

Fotók: www.aeron.hu

Törpe sarkak

2013. augusztus 07. 08:03

MariAnn

Az idei nyári befutók közül most egy másik kedvenc, szintén kissé megosztó trendet mutatok nektek, ez pedig nem más, mint a törpe sarok. Szintén nagy visszatérőről van szó, ahogy a haspóló, ez is a 2013/14-es nyári kifutókról jutott el hozzánk.

Egyáltalán nem hordok magassarkút, aminek nagyon egyszerű oka van, túl sokáig nem tudom viselni, kényelmetlen. Így mindig alternatív megoldást keresek, ha alkalmi cipőt kell felvennem, emiatt is szívszerelmem a törpesarok, de nem a nagymamás fazonokra gondolok, hanem az igazán sikkes, kecses darabokra. Valószínűleg a tervezők is felismerték, hogy nem csak magas sarkakon lehet egy nő csinos, emiatt is elérhető egyre több fazonban és színben a "kitten heel". A képeken több példát is láttok, a kedvencem az első a Nasty Galtól, az utolsó kép pedig az egyik trendteremtő márka, a Louis Vuitton 2013/14-es nyári cipője. Ti viselnétek?

NastyGal.jpgNasty Gal - nastygal.com

JohnLewis.jpgJohn Lewis - Kurt Geiger Buckingham - johnlewis.com 
reiss_rose.jpgREISS - ROSE - reiss.com
JimmyChoo.jpgJimmy Choo - 'Amelia' Pump - shop.nordstrom.com 
jenniKayne.jpgJenni Kayne - shopbop.com

Melissa.jpg

Melissa + Karl Lagerfeld Mary Janes - shopbop.com

_VIE0508.450x675.JPG

Louis Vuitton

Enn felhők között

2013. július 28. 17:04

AdriEnn

Rég járt már a blogon outfit poszt, így remélem örömmel fogadjátok az alábbi néhány kattintást, melyet ismét Papp Béla készített rólam. Tegnap este kánikula levonulása után, előkerült a már korábbról ismert Berschka nadrág, a platform szandi és a csodaszép Tomcsányi Dóri felsőm, melyet a múlt héten vásároltam a nemrég nyílt  The Garden Studioban. Mindenképp lessetek be, megéri! :-)

jo1.jpg

jo2_1.jpg

jo6.jpg

jo_1.jpg


Fotók: Papp Béla

Megosztás:

Címkék: outfit enn tomcsanyi dori

Feelinkita bikini leskelődő

2013. július 22. 16:28

AdriEnn

A Feelinkita bikinik mindig gyönyörűek, de persze nem csak a bikinik, hanem a további kreációk is. Erről korábban már többször hírt adtunk itt a blogon is. Ezúttal vadonatúj szuper, kreatív bikinikkel jelentkezik ,melyek között fellelhető 90-es évek hangulatú, sportos, retrós egyberészes, mai nőcis, fesztiválos, de akár szuperhősnős darab is. Nektek melyik a kedvencetek? 

9.jpg

8.jpg

2.jpg1.jpg

Fotók Eve Deák
Megosztás:

Címkék: magyar nyár bikini feelinkita

süti beállítások módosítása