ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

ÁERON

2013. augusztus 13. 20:45

MariAnn

Enn egy magazin hasábjain szeretett bele az ÁERON egyik darabjába és azóta is figyelemmel kísérjük a márka munkásságát, hiszen nagyon közel áll hozzánk ez a fajta kifinomult egyszerűség. Ismét magyar tervező által indított brandről van szó, amiről itthon eddig keveset hallhattatok, de bízunk benne, hogy ti is beleszerettek a 2013/14-es őszi-téli kollekció valamelyik darabjába. Ehhez pedig adunk egy kis plusz infót:

Az ÁERON világát könnyed, harmonikus, nagyvonalú vonalvezetés és nemes anyagok jellemzik.Változatos anyaghasználatával, és letisztult modern sziluettjeivel azoknak a nagyvárosi nőknek szeretne cinkostársa lenni, akik az élet minden területén szeretnék megőrizni nőiességüket, és akik a kiemelkedő minőség mellett egy kis kreatív frissességet is keresnek egy ruhadarabban.

A tervező, Áron Eszter elismert szabóként dolgozó nagyapja mellett már igen fiatalon megismerkedett a szakma alapjaival.A textiliparban dolgozó szüleinek köszönhetően pedig hamar az anyagok sokszínűségének bűvöletébe esett.Édesanyja egyedi stílusa és a vele töltött különleges utazások is nagy hatással voltak vizuális fejlődésére, így a különböző kultúrák megismerésén keresztül, magas szintű nyitottságra tett szert. Miután befejezte szakmai tanulmányait, Magyarország legnagyobb és legnépszerűbb divatcégeinél helyezkedett el, hogy a tervezéstől a gyártásig teljes körű gyakorlatot szerezzen. 2011-ben a pozitív nemzetközi visszajelzések és a szükséges befektetői háttér hatására, Eszter és társai megalapították az ÁERON márkát.

lookbook_fall-winter_2013_normal_6.jpg
lookbook_fall-winter_2013_normal_2.jpg
lookbook_fall-winter_2013_normal_21.jpg
lookbook_fall-winter_2013_normal_18.jpg
lookbook_fall-winter_2013_normal_41.jpg
lookbook_fall-winter_2013_normal_17.jpg
lookbook_fall-winter_2013_normal_32.jpg

Fotók: www.aeron.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása