ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Dori Tomcsanyi SS 2013

2013. február 19. 17:15

MariAnn

Megérkezett Tomcsányi Dóri 2013-as tavaszi/nyári kollekciója! Már nagyon vártuk az új darabokat és bár a tavasz még nincs itt, a képeken látható ruhák azért segítenek egy kicsit átérezni a melegebb évszakok szabadságát, a rengeteg réteg alól való felszabadulás érzését. Csodásak a színek és a lenge anyagok, a selyem igazi nyári viselet, a trikókért pedig különösen odavagyok. De szerintem a képek magukért beszélnek. Ha mégis többet szeretnétek tudni, akkor íme egy kis leírás a Dori Tomcsanyi 2013-as tavaszi/nyári kollekcióról:

"A kollekcióban visszaköszönnek olyan, a tervező szívének kedves színek, mint az égszínkék, a korall vagy a púder. A selyemruhákra ezúttal saját kezűleg festett pasztelles árnyalatú akvarell kollázsok kerültek mintaként; míg egy külön szekciót alkotva a kollekción belül felbukkan a farmer egyszerre három árnyalata – fakó azúr, indigó és éj kék. A szellős tunikák, ingruhák és háremnadrágok egészen felnagyított, alaktalanná alakított bő sziluettjei a viselő minden mozdulatával új alakot öltenek. Míg a légies redők ellensúlyozásaként visszatérnek a határozott hát és ujjkivágások és az előző tavasz-nyári szezon kerekded gallérjai is. Az egyszerűen lágy sziluettek és a pasztelles színkombinációk összhangjában jól kombinálható, praktikus, és finoman nőies darabok születtek a tavasz-nyári szezonra, melyek magukon viselik a Tomcsányi Dóri ruhák lassan ismertetőjegyévé váló optimista őszinteséget és fiatalos eleganciát."

7.jpg
9.jpg
15.jpg
13.jpg
6.jpg
4_1.jpg
1.jpg
21_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása