ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Oldalra csavart copf

2013. február 14. 17:27

MariAnn

A hajam pont olyan jellegű, hogy sem egyenesnek, sem göndörnek nem lehet nevezni, emiatt sokszor kötöm copfba, mivel úgy általában van formája. A kedvencem, amikor az egyik oldalra kötöm a copfot, de ez általában szétesik, mert az oldalsó hajszálak kicsúszkálnak. Erre a verzióra találtam most egy alternatív megoldást, ami nagyon szép és elég tartósnak is tűnik. Viszont az fontos, hogy friss hajból még így is nehéz elkészíteni, így érdemes abban az esetben bevetni, amikor már eltelt egy-két nap a hajmosás óta és mentőötletre van szükségünk. Az eredmény szerintem magáért beszél.

Lépések: Csinálj egy mély választékot a kiválasztott oldalra. A választéktól indulva fésüld el a homlokod előtt a másik oldalra a hajad, majd fixáld. Kezd el a fülednél lazán csavarni a hajad, lépésenként tűzd meg hullámcsattal. Ahogy haladsz egyre hátrébb, úgy vegyél fel hozzá újabb és újabb tincseket, mint mikor fonsz. Így szép lassan átérsz arra az oldalra, ahol a választék is van. Ide érve az összes hajad kösd lófarokba, fésüld szépre és fixáld. 

twistedponytail.jpg
twisted-ponytail-side-part.jpg
twisted-hairstyle-ear.jpg
twisted-hairstyle-back.jpg

Képek, ötlet: fashionising.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ancsur24 2013.02.15. 17:49:08

nagyon ötletes :) tetszik nagyon
süti beállítások módosítása