ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Design Heti finomságok

2012. október 01. 07:55

MariAnn

Pénteken kezdődött a Design Hét Budapest 2012, melynek idei mottója a Slow Design. Így az Élj lassabban! szlogen jegyében telik most ez a hét, amely szeptember 28-tól október 7-ig tart. Idén is rengeteg érdekes és klassz program közül lehet választani, így elég nehéz döntenem, hogy hova is érjek oda. Azért, hogy megkönnyítsem a dolgot, összeállítottam a saját kívánságlistámat. Azokat a programokat válogattam ki a teljesség igénye nélkül, amelyeket nektek is ajánlok és amelyekre el akarok jutni a héten (remélem ez a terv sikerülni is fog). Ha ti is mennétek, akkor bővebben itt olvashattok a programokról.

neon_2.jpgFelkapcsolt állapotukban lehet megnézni a múzeumban a felújított neonfényreklámokat:

dhb_10.jpgA Nyitott stúdiók programjai közül a Csajbringa Műhely az, ahol egyedi női kerékpárokat készítenek és mindezt meg is lehet nézni:

fabio_novembre_photo_emanuele-zamponi_2011.jpgKiemelt figyelmet élvez részemről Fabio Novembre sztárdesigner előadása:

dhb_03.jpgSzintén a Nyitott stúdiók program keretén belül el lehet jutni a Carnationgroup-hoz is, ahol a csapat grafikusai, fejlesztői és tanácsadói várják az érdeklődőket, és bemutatják a digitális ügynökséget testközelből:

koztarsasag_ter_1_1.jpgLesznek szervezett Design túrák is, ezek közül ajánlom az egyiket, amely azt a környéket járja körül, ahol én is élek:

AZ OTI Palotától az Erkel Színházig - Barangolás az egykori Lóvásártér (ma II. János Pál pápa tér) környékén

308939_266196510095123_1364593360_n.jpgBuli, na az is lesz. Bits&Beats - Design After Dark az egész hetes program neve, azon belül is a szerdai Fashion Design érdekel engem: Dj Bootsie feat. Vázsonyi János Dj set with special guest Julia Káldy, azaz tört ütemek véletlen találkozása futurisztikus öltözék-kollekciókkal. 

gasztro_fruccola_1.jpgIdén másodszor van Gasztro is, így egész héten kérhetünk a Slow Design jegyében speciális fogásokat. Amit én szeretnék:

Grillezett halnyárs – busa-pisztráng-afrikai harcsa – polentakockákkal, friss őszi salátával; Fehérborban posírozott körte, diómorzsával, egy kis pohár fehér borral; Ár: 1.690 HUF, Fruccola Juice Cafe – Kristóf tér1052 Budapest, Kristóf tér 3.Nyitva: H-P 07:00-20:00 SZO 08:00-20:00

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MariAnn 2012.10.01. 13:49:27

Igen, igen, lesz, a kép alatt említett Design túra onnan indul vasárnap. Itt részletesen olvashatsz a túra leírásáról:
www.designhet.hu/program/az-oti-palotatol-az-erkel-szinhazig
süti beállítások módosítása