ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Őszi-téli Imogen kollekció

2012. szeptember 19. 15:09

MariAnn

Elkészült az Imogen 2012-es őszi-téli kollekciója és hozzá a kampányfotók, melyeket szeretnénk nektek megmutatni. Azt már biztosan tudjátok, hogy a márka mögött Bajcsai Viki áll, hiszen többször is játszottunk az Imogen-nel... és hamarosan újra fogunk!

De most nézzük a jelenlegi kollekciót: sötétebb színekkel dolgozik, sajátossága a női alak hangsúlyozása, az érzékiség és szexualitás, de megmaradtak az egyszerű szabásvonalak és az elegancia. Ezeket a jegyeket hangsúlyozzák a fém kiegészítők, kalapok, sötét tónusok is. A teljes kollekciót az Imogen darabok megszokott helyén, a Black Box Concept Store-ban találjátok meg.

imogen2.jpg
imogen1.jpg
imogen3.jpg
imogen5.jpg
imogen6.jpg
imogen4.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

marykutya2 2012.09.19. 20:03:30

A csajt a proszekturarol hoztak ?

gumirocker 2012.09.19. 20:31:48

A számból vetted ki a szót.... Hogy fogalmazzak: nőies ruhát nőies alakra szoktak szabni. Ennek a kritériumnak maximum az utolsó előtti ruha felelne meg, ha nem egy anorexiás mellkas tárulna elénk. Elnézést, nem akarom én bántani a modellt, de tényleg nem ártana ha a hölgy legalább 5 kilót felszedne. És ez a minimum lenne csak. Mert így maga a ruha sem mutat jól.
süti beállítások módosítása