ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Túl nagy a trikó, ezért szeretjük!

2012. május 20. 17:57

MariAnn

Várakozó állásmódban vagyunk, hiszen még mindig nincs igazi forróság, a lenge darabok a szekrényben pihennek. Viszont készülni már lehet és aki ezen a nyáron igazán trendkövető akar lenni, az biztosan beszerzett már egy hatalmas, kinyúlt, esetleg túl bő vagy épp a hóna alatt hatalmas kivágású trikót. Olyat, ami direkt nagy és bővebb. Nekem elég nehezen sikerült teljesíteni ezt a projektet, mert a hazai boltokban nem találtam, de végül az egyik turiban ráakadtam egy Topshop trikóra, hatalmas kivágásokkal. Persze ezeket a pólókat mindenképp csak úgy viseljük, hogy húzunk alá egy másik, testre feszülő darabot. A Wildfox Couture oldalán tudtam hogy találni fogok ilyen fazonokat, úgyhogy most tőlük mutatom a kedvenc kötelező nyári fesztiválviseletet. 

 Fotók: Wildfox Couture

Tetszett a poszt? Akkor kukkolj minket a facebookon is!

Megosztás:

Címkék: nagy nyar triko wildfox couture

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bruhahahahihihi 2012.05.21. 07:53:39

Kódolva van a VÁLASZTÁSI CSALÁS!

A ROHADÉK FELCSÚTI KIS HAZUG SUTTYÓ, Chicágóban "koldult" a szavazatokért,.. az ott élő " ( általa tudatlannak hitt) magyaroktól. AZÉRT MERT TÁVOL VANNAK, AZOK IS OLYAN HÜLYÉK MINT AZ ITTHON BÉGETŐ..Birkák????
Azt hiszi a KIS NEMZETI SZAR TÖRPE???
EL LESZ KAPVA EZÉRT IS A HAZUG TOLVAJ!

Kulmar 2012.05.21. 08:16:25

@bruhahahahihihi: függetlenül attól, hogy kiről ki, mit gondol, miért kell ezt mindenhova beírni? Ide sem való, ha mindenképp írni akarsz, akkor írd, hogy sunáznád vagy valami hasznosat.

Fluffer 2012.05.21. 08:26:05

Ez a trikó azért jó, mert szeretek a húsz év körüli lányok égnek meredező mellbimbóinak látványában gyönyörködni, amikor ilyen trikót hordanak cicifix nélkül és behajolnak. Főleg oldalról lehet kitűnően belátni.

Qju 2012.05.21. 09:04:15

... Igaza van a legelső hozzászólónak. Jelenleg minden más érdektelen. A valóság elmaszatolására szolgál.
... Igaza van a második hozzászólónak is, valahol. De hol?
... Igaza van a harmadik... :)

Medgar 2012.05.21. 09:36:13

@Fan....: A trollokat nem etetjük, tanulj meg szelektíven olvasni...

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.05.21. 10:12:34

@Fan....: írd, hogy sunáznád vagy valami hasznosat. :D:D:D:D:D
süti beállítások módosítása