ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Modell vagyok és zenélek!

2012. május 17. 18:30

MariAnn

Ha valaki sikeres modell, az király. Ha valaki zenél, az még ütősebb. A kettő együtt viszont sokszor nem az, de szerencsére néha jól is elsül ez az együttállás. Úgyhogy most a kedvenc modell-zenészeimet szedtem össze.

Az első képen Abbey Lee Kershaw, aki tamburinos, vokálos, vagyis tag az Our Mountain nevű bandában, szerintem jónak mondhatók, már aki szereti az ilyesmit. Az abszolút kedvencem Josh Beech angol modell, énekes, szövegíró és zenekara, akik pár napja már csak nemes egyszerűséggel Beech néven futnak, sikerrel. Joshék mellett szintén elismerést érdemel Irina Lazareanu, aki jelenleg barátjával, John Lennon fiával, Seanel zenél együtt, amire ez a szórakoztató videó is bizonyíték. Karen Elsont gondolom nem kell bemutatni, szintén nagyon szerethető és jó az, amit csinál. A végére két rossz példa, hiszen Baptiste a nyál kategória, míg Naomi 1994-es albuma totál katasztrófa. 

Abbey Lee Kershaw és az Our Mountain
Josh Beech & The Jons
Irina Lazareanu és Sean Lennon
Karen Elson - The Gost Who Walks
Baptiste Giabiconi - One Night in Paradise
Naomi Campbell - Babywoman

 Fotók: fashionindie.com

Tetszett a poszt? Akkor kukkolj minket a facebookon is!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása