ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

House of Holland vásárlók a facebookon

2012. május 04. 15:42

MariAnn

Már régóta figyelemmel kísérem a brit House of Holland márkát a facebookon, egyrészt mert imádom a ruháikat, annyira játékosak és nincs rájuk jobb szó, coolak, másrészt mert folyamatosan posztolják azokat a fotókat, amelyeket a rajongók, vagyis a ruháikat viselők küldenek nekik. (És mivel éppen a social média és a divat kapcsolatát boncolgató előadáson voltunk tegnap, így a House of Holland ötletével gondoltam, jó példát mutatok erre a viszonyra.)

Az ötlet remek, hiszen ahogy a képeken is látjátok, annyira jellegzetes darabokról van szó, hogy jó megnézni, hogyan állnak az ún. átlagembereken. A vásárlók küldenek jobb, de rosszabb minőségű képeket is, a lényeg az, hogy ezzel megmutatják a saját HOH darabjukat és azt az érzést keltik, legalábbis bennem, hogy nekem sem jönne rosszul egy House of Holland póló! A második és a harmadik képen lévő lány a kedvencem, azokat a darabokat magamon is el tudom képzelni.

 
 

 A fotók a House of Holland facebook oldaláról valók!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása