ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Toni&Guy és az apró falatok

2012. április 04. 16:00

MariAnn

Sajátos beszámoló következik most, hiszen egy kicsit átgyúrtuk az élményeinket, melyeket a Toni&Guy szuperjó sajtóreggelijén szereztünk. Ennel jártunk ott a múlt héten és akkor csináltam a fotókat, most pedig hozzáfotóztam a cuccokat, amiket ajándékba kaptunk, így eléggé sajátos hangulatuk lett a képeknek.

A Toni&Guy mindig is a kedvenceink közé tartozott, úgyhogy megtiszteltetésnek vettük, hogy részt vehettünk a sajtótájékoztatón, melynek apropója az volt, hogy a Toni&Guy megújult hajápolási termékeket dobott piacra és bemutatták a HairMeetWardrobe vonalat. Olyan volt, mintha egy kicsit mi is Londonban lennénk, a profizmus mindig meggyőző és úgy tűnik a brit márkáknál ez alapszabály, ahogy már korábban is tapasztaltuk. A London Fashion Week hajtrendjeit is megnézhettük, ezeknek bővebben a HairMeetWardrobe.com-on nézhettek utána, ott komplett képletet találtok a különböző frizurák elkészítéséhez.

Ami pedig plusz volt, az maga a helyszín, hiszen a Lukács Cukrászdában eddig még sosem jártunk, de most felkerült a gasztrotérképünkre! Olyan különlegességekkel lehet ott találkozni, amelyekkel máshol nem. Ezeket a falatokat láthatjátok a fotókon, de jobb, ha élőben tesztelitek őket!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása