ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Nyílik a The Body Shop!

2012. március 08. 15:55

MariAnn

Ha szerettek minket, akkor biztosan tudjátok, hogy Enn mennyire imádja a The Body Shop termékeit, hiszen számtalanszor írt róluk korábban. Én eddig nem voltam különösebben fanatikus, hiszen nem találkoztam a termékeikkel, mivel itthon nem igazán lehetett kapni. Ez most úgy tűnik megoldódik, és ugyanúgy vásárolhatunk The Body Shop cuccokat, ahogy más kozmetikumokat is, hiszen április 3-án nyílik az első márkabolt az Aréna Plázában Budapesten. Ezt pedig onnan tudjuk, hogy részt vettünk a héten egy nagyon klasszul megszervezett sajtótájékoztatón, ahol rengeteg hasznos infót megtudtunk a márkáról, természetes anyagokat használó termékeiről és filozófiájáról is. Ez még inkább meggyőzött minket arról, hogy a The Body Shop egy olyan márka, amiről érdemes írnunk és ajánlanunk nektek is. Ellenkező esetben nem ajánlanánk, de ha a lehetőségeitek engedik, akkor próbáljátok ki, nem véletlenül van akkora kultusza külföldön és itthon is. Nekünk az aktuális kedvenc a testvaj (első kép), hiszen azt próbáltuk már, de el fogunk nézni az új üzletbe is, addig pedig be kell érjük a képekkel, amiket itt is láthattok!

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kerdesek05 2012.03.08. 23:24:30

ezek azok a termékek amik 100 forintba kerülnek, miközben 10 forint az előállítási költség, és ezért tudják őket kurva drága bérleti díjú plázákban árulni, meg marketingre költeni?
süti beállítások módosítása