ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

About...

2012. február 22. 17:58

AdriEnn

A név árulkodik, hiszen az AnnEnn blog neve Regős Adrienn és Dörnyei Mariann nevének egyesítéséből született. Ez jól tükrözi azt a két világot, ami az oldalon találkozik és megmutatkozik egy közös téma köré szerveződve. Az Annenn Blog elsősorban a jó ízléssel megáldott, divatra nyitott és az iránt érdeklődőket szólítja meg, de emellett a design és a művészeteket szeretőkhöz is szól keresetlen, köznapi stílusban.

A két lány célja egy különc, egyedi szemszögből megmutatni azt, amiért rajonganak és ezzel véleményt formálni, rámutatni arra, amit értékesnek, maradandónak tartanak ebben a nagyon is gyorsan változó, felszínesnek látszó forgatagban. Ez a szubjektív vélemény a szűrő, amin keresztül betekintést nyerhetnek az olvasók a magyar, de a külföldi divatmárkák világába is. Céljukat jól összefoglalják: "Megosztani mindazt, amiért odavagyunk a divat, a szépség, a design és a művészetek területén, különös tekintettel a fiatal tehetségek munkáira. Szeretnénk továbbadni azt, ami örömmel tölt el minket, mert jó gondolatokat, híreket, ötleteket megosztani, és amikor nyitott, érdeklődő fülekre lelünk, mindig úgy érezzük, megéri.

Megosztás:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása