ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Irány a Stylewalker Night!

2011. december 14. 11:48

MariAnn

Még nem szereztétek be a karácsonyi ajándékokat és valami ötleteset kerestek? Akkor a Stlylewalker Night-on a helyetek!

Egy estére éjfélig nyitva tartanak az V. kerületi dizájn boltok a Belváros - A jövő városa egyik vezető programjaként működő Stylewalker Night keretén belül.

S hogy mik várnak az este folyamán?

Az egyedi ruhadarabok és kiegészítők mellett dizájn mézeskalács, illetve food dizájn kiállítás, gyerekkönyv bemutató, lakásdekor tanácsadás, posztmodern dizájn bútor kiállítás, nyereményjátékok, tehát az eddiginél is még színesebb programkavalkád várja az érdeklődőket. Winkler Nóra itt mutatja be és dedikálja Csillagtúra című könyvét.

A Látomásban Lovebug Vivi segítségével izgalmas vintage kaland várja a barangolókat, míg a Nanushka Beta Store-ba a Turbo zenekar speciális akusztikus szettje miatt is érdemes lesz ellátogatni.

Aki pedig az üzletek mellett a borok világában is szívesen barangolna, annak különösen ajánlott a Stylewalker Bortúra, ahol az innio jóvoltából fehér- és vörösbor, illetve rozé kóstolópontok várják a rendezvény helyszínein a borok szerelmeseit.

Ez alkalommal is 20%-os kedvezménnyel vásárolhatók meg a fiatal tervezők kreációi és az exkluzív márkák termékei. Ráadásul ha valaki az éjszaka folyamán legalább 5 üzletbe ellátogat és a rendezvény szórólapjára összegyűjt 5 matricát, akkor számára a 20%-os kedvezmény további egy hétig érvényes.

A barangolás időpontja: 2011. december 16. péntek 19:00-0:00

Valamint lesz after party is december 21-én szerdán, amit az Amoeba koncertje nyit meg, akikre mi is kíváncsiak vagyunk, így tuti ott leszünk. Ennek helyszíne szintén az innio (Október 6. utca 9.)

További részleteket itt találtok: www.stylewalker.hu

Facebook oldal érdekességekkel: www.facebook.com/stylewalkernight

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Almaleves · http://almaleves.blog.hu 2011.12.14. 18:40:08

pont kapóra jön ez a kis éjisopping, mert éppen egzisztencializmusban nyomulok.
és hát nem kérdés, hogyaz élet nagy kérdéseire a válasz a hopp-shopp
értelme éltemnek egészében véve nem részletezhetem, elég csak megvennem.

disznó szerencse, hogy pénzért már ez is kapható, elmennek a sunyiba ezek a zugfilózófusok, amikor egy kashmír zakó, kandírozott gesztenyebarna vasalással ennyire jól fekszik rajtam. pont ahogy én fekszem majd egy valakin.

Almaleves · http://almaleves.blog.hu 2011.12.14. 18:41:32

viszont nektek mocskosul nincs szerencsétek, hogy én vagyok a vezérkommentelőtök, azt hiszem legjobb lenne ha kitiltanátok a francba
süti beállítások módosítása