ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

"Szerény" karácsonyi kívánságlista

2011. december 01. 13:10

MariAnn

Valójában úgy érzem, hogy minden szükséges dolgot, ami igazán kell, már beszereztem. Ezért sem olyan könnyű kívánságlistát felállítanom, hiszen szeretem, ha egy ajándék hasznos. Ennek ellenére persze nem kellett sokat törnöm a fejem, hamar eszembe jutott pár kedvenc darab, amit sosem vettem meg magamnak, mert mindig volt valami fontosabb dolog, de most végre felrakhatom őket a képzeletbeli listámra. Az első egy kiegészítő, Visy Dóri műgyanta nyaklánca már nem új szerelem. A második kiszemeltet, egy pólót is már korábban kiszúrtam a Szputnyik Shopban, a harmadik kívánságom pedig egy pár, a Use Unused számára készült Ferencz Vanda fülbevaló. Az utolsó darab: a Lovebug Vintage cuccai között nemrég találtam rá erre a gyönyörű Cacharel szőrmére. Nagyon-nagyon tetszik, igazán dámás darab! Az én listám négy darabból áll, kíváncsi vagyok, hogy nektek mi van a karácsonyi kívánságlistátokon?

 
 

 Tetszett a poszt? Akkor kukkolj minket a facebookon is ITT

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

organikusviselet · http://organikusviselet.blog.hu/ 2011.12.01. 15:18:39

Haha azt hiszem hasonlóan szerény kívánság listával rendelkezem én is. Sajnos csak álmaimban. Még! :)

ati69 2011.12.02. 00:14:43

sziasztok,nekem nem képzeletbeli a kívánságlistám hanem valós.Az ajandek365.hu -n vezetem és így pont azt kapom és időben amit a legjobban szeretnék.És én is tudom mit akarnak a többiek,nem kell többet
izzadnom hogy most kinek mit vegyek,tetszeni fog neki vagy már van ilyen neki.szóval már egyszerű kapni és adni és mindenki örül.

Almaleves · http://almaleves.blog.hu 2011.12.02. 06:24:10

Én ambiciózusabb vagyok, de csak hármat kértem:
- 15 dkg párizsi, díszzsírpapírban (felhasználási mód: orálisan, rituális étkezés, áldozat a Fatisizmusnak)
- egy Che Guevara mintás kaspóban tartott cikász pálma (kifejlett egyed szüksége, a hamarosan elkülönítésére kerülő íróasztal mellé kívánom telepíteni, szerepe a lázadásom szimbolizálása és a friss levegő biztosítása)
- macskakő (amiért kell: felkészülés a cudarabb időkre, forradalmi hevület felszítása)

@ati69: a te megoldásodban is van ráció, bár az enyém sokkal hatékonyabb, ugyanis magamtól kérem és kapom is az ajándékot. Ezzel megspórolom a mások ajándékának beszerzésére fordított időt, és még listát sem kell írnom.

Helikoptert lízingbe · http://csuporgia.hu 2011.12.02. 08:15:25

Én beérem pár szerény csuporgia bögrével is.
süti beállítások módosítása