ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Új cipő a láthatáron

2011. október 08. 13:46

AdriEnn

Már néhány hete egyre csak fokozódik bennem a vágy egy új cipő iránt. Nagyon furcsa dolgok történnek velem mostanában. Bementem az Allee hatalmas Humanic üzletébe s rövid időn belül, azon kaptam magam, hogy a férfi cipőket nézegetem. Ugyanis ott láttam meg azokat a fazonokat, melyek mostanság izgatnak. Ezek pedig a fűzős klasszikusok és a lepukkant "boots-ok". A fűzős cipellőről már majdnem lebeszéltem magam az ASOS-os melléfogás után, de aztán megláttam a Vagabond lent látható platós példányát és egy kicsit meginogtam. A lábamra kapva már nem győzött meg annyira, de azért még talonban hagyom. A fűzös, platós példányok mellett a fiús bokacsizmák rúgnak még labdába. A lent látható Zarából származó kis fekete tetszik még nagyon (talán a legjobban) és persze a Vagabond, Acne cipőröl készült "másolata" is csodaszép. Mivel mindkét típust most biztosan nem tudom magamnak megvásárolni, így felmerült a dilemma, vajon melyiket válasszam... Szerintetek?

Vagabond

 

Zara


 

 Vagabond

 

 

Fotók: Vagabond, Zara

Megosztás:

Címkék: cipő zara vagabond

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

holdraforgo 2011.10.08. 14:14:47

Nekem az első és harmadik tetszik a legjobban!
Volt már pár Vagabond cipőm és az összes egy szerelem! A Zara-s is nagyon jó!

esikazemese 2011.10.08. 14:57:23

Egyik sem tetszik, de az első legkevésbé és a harmadik .. nos az egy férficipő. A negyedik ok, de ilyet bárhol bármikor vehetsz, a második tűrhető.
Ezek a "Green Day-es" cipők, mint az első ugyanúgy fognak járni mint az összes csúnya-cipő TREND. Megveszed, egy év múlva rájössz, hogy tényleg ronda és már nem is poén, hogy egy bohócéhoz hasonlít legjobban a lábad és nem hordod többet.
A férficipő hordás ízlés dolga, de nem csak egy rövidtávú trend.

holdraforgo 2011.10.09. 20:34:55

De gustibus non est disputandum!

lanu 2011.10.09. 21:46:31

még mindig a zara első a legjobb, bár ezek tényleg nem aleg jobbak.annak ellenére hogy a vagabond számomra is eléggé kedvelt de a mostani darabok nem különösebben keltették fel az érdeklődésemet.én barna fűzős magasszárút keresek, mit tudnál javasolni??

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.10.10. 13:12:27

Egyértelműen a magas platformok most a szuperdivatosak, viszont az első Vagamond-os cipő abszolút nem tetszik. Nálam most a Jerrfey Campbell Everest a No1.!

vividfluxury 2011.10.21. 19:22:03

Azt a Vagabond platformot megvettem múlt héten, aztán másnap vissza is vittem, nem gondoltam volna, hogy másnak is tetszik rajtam kívül. :) Annak ellenére, hogy 36-os lábam van, hihetetlenül nagynak tűnt benne, úgyhogy úgy voltam vele, hogy hirtelen fellángolás ide vagy oda, inkább lemondtam róla. Mondjuk nekem nagyon kényelmes volt.
süti beállítások módosítása