ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Mulberry vagy eBay?

2011. július 11. 09:09

MariAnn

A kérdés nálam már eldőlt, mert az első képen látható táska a birtokomban van! Hosszú utat tett meg, az igaz, hiszen majdnem egy hónapot vártam rá, mire Kínából ideért, de megérte...szép, állítólag bőr is, az eBayen csaptam le rá és szinte pont ugyanolyan, mint az a táska, ami a Mulberry 2011 őszi-téli kampányképein látható. Be is jelöltem nektek, az egyetlen látható különbség, hogy a designer cucc az fényes, de igazából ebben kimerül... Szóval nem muszáj mindig a drágább holmi, én büszke vagyok a Kínából jött táskámra és arra is, hogy a Mulberry "koppintotta".:) Sőt, több fazon és szín is piacra került... Nektek melyik tetszik?

 

 

Megosztás:

Címkék: ebay kina 2011 mulberry taska osz tel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

esikazemese 2011.07.12. 20:21:40

A tied jobban tetszik, mint a fényes, de a Mulberry-nek volt ilyen matt táskája is. Minden esetre elég igényesnek tűnik amit rendeltél, tök jó! Nem tudsz esetleg "eladót" mondani? Mert ha tényleg bőrből van engem is érdekelne! Köszi!

MariAnn 2011.07.13. 10:09:12

Kb. 2 hónapja volt, úh eladóra sajnos nem emlékszem. Messenger, leather és shoulder bag címszavak alatt lehet ilyet találni. Bár azóta már itthon is több helyen láttam ilyen fazont, érdemes szétnézni!

qqri 2011.12.10. 20:58:45

Komolyan nem értem, miért nem lehet olyan dolgot vásárolni, ami nem hamisítvány... Nagyon sok szép dolog van, amivel nem ciki "lebukni", hogy kamu. Mi a baj azzal, ha egy szép és jó árú darab márkája mondjuk "MA" és nem "LV" és nem is hasonlítanak egymásra... Kamu LV, GUCCI, stb... országa vagyunk. Nem lesz több senki attól, hogy márkásnak látszó cuccot hord, sőt! Aki ért hozzá, az azonnal látja, hogy hamisítvány... és azt is, hogy aki képes hamisítványt megvenni, az az élet más területén se remekel... Amugy kb senki nem hiszi el, ha egy kitaposott cipő, egy kopott kabát és filléres ruha mellett például egy 5000 dolláros Burberry táska fityeg... szánalom. szerintem.
Sokkal többre becsülöm azt, aki a lehetőségeihez képest összhangban, hihető értékrenddel öltözködik.
süti beállítások módosítása