ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Fehér-fehér Imago Mundi páros

2011. június 09. 09:11

MariAnn

Amióta szétnéztünk néhány sample salen és ezáltal a hazai tervezők showroomjaiban, azóta még bátrabban ajánljuk, hogy vásároljatok magyar tervezőktől, ha tehetitek. Egyre több fiatal designer lát napvilágot és alkot hordható, abszolút nem "piacos" vonalon. Közülük az egyik az Imago Mundi tervezőpáros, akik harmadik kollekciója jónéhány klassz darabot rejt. Ezeket látjátok a képeken. Az abszolút favorit a második és a harmadik képen is látható fehér összeállítás, azt imádom, kell, még ha a fehér nem is tartozik a kedvenceim közé. A második számú kedvenc az első képen látható ruha, pont hordható, ha nem akarok mindennap farmer-pólóban tündökölni. A leggingseket is kiemelném, de nézzétek meg a többit is, hogy nektek melyik tetszik.

 

 

Megosztás:

Címkék: mono 2011 showroom imago mundi

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

boglya 2011.06.09. 21:26:51

Jól megnyújtják az alakot ezek a hosszú ruhák! :) Nekem a második kép jön be, a szürkét fel is venném, bár szerintem egy kicsit husi vagyok hozzá...
süti beállítások módosítása