ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Hevenyészett tavaszi trendjelentés

2011. február 14. 08:54

MariAnn

A napokban ismét előkerült az a kérdés, hogy mi is lesz tavasszal a divat? Ez sosem egyszerű, mert sokszor az, amit az előző télen a fashion weekeken bemutattak a nagyon, nem kerül a boltokba vagy csak jóval nagyobb csúszással másolják őket az olyan márkák, mint a Zara, H&M és társaik. Ezt most hagyjuk is, de ha már itt járunk, akkor lássuk, hogy mit érdemes átemelni a kifutókról a jó idő beköszöntével?

A lenti fotók persze csak a főbb csapásirányokat mutatják, amik amúgy is szinte minden tavasszal kibuknak az emberből. Ilyenek például a színek. Annyi a plusz, hogy idén erős színeket keverjünk egymással. Az 1. képen mondjuk nem csak a szín, hanem a Burberry bőrkabátja is megfogott. A 2. képen a csipke, ami tavaly óta még mindig tartja magát. A ruha Isabel Marant. A 3. kép a már rég beharangozott bő szárú nadrág visszatértét jósolja, amitől egyenlőre még a hideg kiráz, de ha hihetünk a külföldi bloggereknek, hamarosan mi is hordani fogjuk (Derek Lam). A 4. kép a térd alatti szoknyát jósolja, ezt szintén még szokni kell, de akinek nem áll jól, az szerintem amúgy sem hordaná soha (Marc by Marc Jacobs). Az 5. kép a mintákat jósolja újra, ez itt épp egy pöttyös Moschino szett, de idén tarol még a növény- és állatminta is. Szóval lesz miből válogatni.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása