ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Több variáció egy témára: Enn és a hajpántok

2011. február 10. 14:14

AdriEnn

Régen töltöttünk már képeket fel magunkról. Ezt a hiányosságunkat szeretném most részben pótolni. Azért tartom fontosnak, hogy rólunk is kerüljenek fel képek a blogra, mert bevallom őszintén, hogy engem azok a külföldi blogok kötnek le legjobban, ahol láthatom a bloggereket is, hogy adott esetben mit miért és hogyan vesznek fel. Feltételezem ez Titeket is ugyanúgy érdekel. :) Idő hiányában viszont a megvalósítás kicsit nehézkesebb történet, de ha tetszik (várom a véleményeket:), ígérem a jövőben kicsit sűrűbben jönnek majd ezek az "anyagok" is.

Hajpántokból sosem elég, legalábbis nekem nem! Ezért úgy döntöttem, hogy készítek néhány verziót a fejrevalókból, ahogy én szeretem őket. Ötletnek, inspirációnak, csak úgy. Van néhány hajpántom, de valójában jobban kedvelem a kendőket. Néha még a multifunkcionális textil öveimet is a hajamba pakolom. Bátorítanék is mindenkit, ne hezitáljatok, kísérletezzetek Ti is, ami a hajba tehető dolgokat illeti! Az eredmény első látásra talán kicsit szokatlan, de másodjára már csak szimplán szuper! A hajpántjaimat néhány fotón átfunkcionáltam "koronává". Nem csak függőlegesen lehet azt a fejre biggyeszteni, megy az vízszintesen is, kicsit futurisztikus, de nekem bejön.

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lambada 2011.02.15. 08:47:02

Nekem a masni tetszik legjobban, főleg a színe miatt:))

AdriEnn 2011.03.02. 20:42:59

Régi inget szabdaltunk át a nagyival, így lett belőle hajpánt :)
süti beállítások módosítása