ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Programajánlunk: Designt karácsonyra is!

2010. december 02. 12:00

AdriEnn

Nem tudod még, hogy kinek mit vegyél karácsonyra? - Nos ma két programot ajánlunk, ami megoldást jelenthet a dilemmára. ;) Íme:

1. 

A következő Kreatimm vásár: 
Karácsonyi Kreatimm – Design elvitelre!

2010. december 4–5. szombat-vasárnap 10-18 óráig 

Az Iparművészeti Múzeum hagyományos vására december első hétvégéjén megújult formában, igazi budapesti karácsonyi hangulattal vár mindenkit! Itt az igényes tárgyak mellett alkotójuk is bemutatkozik, 130 művész, a kortárs magyar iparművészet legjava kínál ajándékötleteket az ünnepre. Divatcsarnok nőknek és férfiaknak, ékszerek, kiegészítők, kerámia, lakástextil, etno és Budapest sarok, újrahasznosított művészet, játékok, gyermekdivat-tanácsadás és trendalapozó, koncertek, ajándékcsomagolás, Lukáts Kató tervezte csomagolópapírok, bioételek, - italok és sok más Budapest legszebb szecessziós palotájában! Mert designt karácsonyra is! 

 Aki teheti látogasson el a Kreatimmra a hétvégén,  hisz pl. a Je Suis Belle is készül számunkra szuper meglepetésekkel, amit nem szabad kihagyni:

Elsőként találkozhatunk speciális ünnepi újdonságaikkal (JSB párnák, macik, új flitteres ékszerek és övek) és régebbi kollekcióikból is mazsolázhatunk, kedvezményes áron!

2.

Második ajánlatunk az Ourstyle Boutique nevéhez fűződik. Az Ourstyle Boutique azzal a céllal indult, hogy egy platform legyen a magyar divattervezők számára. Itt nem csak a termékeiket mutathatják be, mint egy virtuális showroomban, hanem cikkek, divatanyagok is megjelennek róluk. "A célunk az, hogy a magyar divatttervezőket még ismertebbé tegyük itthon és külföldön egyaránt."

Advent alkalmával azonban "lelépnek a netről" és élőben is megmutatják portékájukat, ahol szebbnél szebb ruhákból válogathatunk majd:

Ha szeretnél jönni, jelezz vissza a facebookon, vagy az info@ourstyle.hu-n!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása