ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Menyasszonyiruhamustra

2010. április 21. 15:54

AdriEnn

Az idei évben három barátunk esküvőjén is részt veszünk. Ebből a három leendő menyasszony kért meg arra, hogy ajánljak, keressem kutassam fel nekik a legszebb menyasszonyi ruhákat. Nos így született az elhatározás, hogy összegyűjtsem a legszebbeket.

A megfelelő ruha kiválasztásánál, ugye több tényezőt is figyelembe kell venni, többek között a testi adottságokat, az esküvő helyszíni adottságait és persze a ceremónia milyenségét is, hisz pl. egy népies hagyományokat követő lagzin nyílván nem szeretnénk minimál vagy extravagáns ruhát magunkra ölteni és persze ugyanez fordítva is igaz, mert egy modern ceremóniához sem  illik igazából egy népies motívumokkal díszített ruha. A végére hagytam az egyik legfontosabb dolgot mégpedig, hogy Te tetsszél saját magadnak a ruhádban és persze ezt kifelé is sugározd! :)

A lehetőségek tárháza hatalmas, mondhatni megdöbbentően gigantikus, mégis feltérképezve a helyzetet, úgy látom még mindig a habos-babos csipkés, gyöngyös, óriásfátylas ízléstelen vezeti a mennyiségi csúcsot. S ezen ponton tartom fontosnak megemlíteni az anyagiakat, hisz nyílván annak mérlegelése sem utolsó szempont... A kedvenceimet az alábbiakban nem feltétlen megvételre ajánlom ;), de pl. klasszak ötletmerítés céljából, melyeket később akár a varrónőhöz is elvihetsz ;)

 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása