ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Tilda Swinton a Pomellatonál

2010. március 27. 08:23

AdriEnn

Pomellato luxusékszerek legújabb kampányában egy nagyon klassz színésznőt láthatunk, mégpedig Tilda Swintont. A képeket Paolo Roversi divatfotós készítette. A fotókat nem is az ékszerek miatt mutatom nektek, hanem leginkább azért, hogy a kicsit sem szokványos szépségű színésznőt mutassam meg nektek modellként pózolva. Szeretem a nem szokványos dolgokat így Tildát is nagyon szupernek tartom, nyílván megjelenése mellett, erre még nagyon nagy lapáttal rátesz színészi tehetsége is. Minden filmben csodálatos..., és modellként is abszolút megállja a helyét.

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szőkeherceg-bombanője 2010.03.27. 16:47:26

Ez a nő olyan különös. Olyan se nem szép, se nem csúnya. Sem nem emberi lény, de sem nem ufo. Egészen le tud nyűgözni.(Ja, az ékszerek - futottak még... Nélküle nemigen figyelne rájuk senki, asszem.)
süti beállítások módosítása