ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Te is tartanál vaddisznót?

2010. február 07. 09:42

AdriEnn

Az alábbi kép láttán, amit nemrégiben találtam, elállt a lélegzetem. Az, hogy ilyen van, az egy dolog nah de, hogy ilyen lazán fel is vállalják s tényleg hordják..., megdöbbentő. Tudom-tudom ez egy naiv elképzelés, mert ilyen mindig is volt és lesz is, hogy ugye állatokat bizonyos divatelemekért ölnek meg, de ez a látvány sokkoló. Ezt tényleg kell, ilyen formában? Mondjuk lehet, hogy az állatvédő szervezetek a fotó megjelenése után felkeresték a kisasszonyt és megkérdezték tőle, ugyanmár milyen szupermárkától vásárolta?- majd ezt az elméletemet feltételezve, nyílván nem történt ezt követően abszolút semmi. Node miért nem lehet utánzatokból, megoldani az ember ezen divatőrületét? Én most erősen elképzeltem, (bár cefetül eredetinek néz ki), hogy BIZTOSAN nem igazi..., ugye nem az??? 

Megosztás:

Címkék: design táska fashion divat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyica · https://tarkabarka.blog.hu/ 2010.02.07. 10:02:24

Nagyon remélem, hogy csak utánzat, de sajnos valódinak néz ki:(

esikazemese 2011.03.03. 23:14:06

nem hinném hogy igazi, ez már teljes preparáció, marha nehéz lenne igaziban, meg nem is higénikus-egészséges. amúgy ha megkérdeznék akkor is azt mondaná hogy mű, és pont az állatok védelmében propagandál ezzel :D
süti beállítások módosítása