ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Tedd a kobakodra!-Rike Feuerstein kalapok

2010. február 01. 09:30

AdriEnn

A kalap egy különösen kedves kiegészítő számomra, így feltétlen fontosnak tartom, hogy szóljak róla. Némi keresést és hosszas szemügyrevételezést követően, arra az elhatározásra jutottam, hogy elsőként Rike Feuerstein munkáit mutatom be nektek. Rike Feuerstein Londonban és New Yorkban végezte designer tanulmányait, majd visszatért Berlinbe, ahol megnyitotta saját üzletét. Textil gyártással és ékszerészettel foglalkozó családban nőtt fel, ahol lenyűgöző színes kelmék és a hagyományos kézművesség vette körül nap mint nap. Így persze Rike Feuerstein is folytatta a családi designer vonalat, de ő a kalapkészítés művészete  mellett kötelezte el magát.

A kalapok mellett, sapkákat és egyéb kiegészítőket, sálakat és kesztyűket is találhatunk repertoárjában. Letisztult, minimalista fejfedői csodaszépek ez kétségtelen. Gyakran nyúl vissza, a klasszikus 1940-60-as évek formáihoz, melyeket ámulatba ejtően újradefiniál, modern elemekkel''Egy kalap nem lehet pusztán díszítés, hanem valami szerves és nélkülözhetetlen pluszt kell adjon viselőjének. Minden archoz létezik egy kalap." 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sass 2010.02.01. 13:29:26

Ez a Blog ez nem semmi.
Már láttam pár Blogot de ez...............le a "kalappal"

AdriEnn 2010.02.02. 15:33:51

Danke Herr Sass;)!!! Köszönjük :))
süti beállítások módosítása