ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Valentine's day itt liheg a nyakunkban

2010. január 31. 12:31

AdriEnn

"Ki, mit ad kedvesének (ettől a szótól egyértelműen a falra mászok, de most idevág) a csodacuki Valentin napra?" Ami pontosan:

"Bálint-nap, Szent Bálint, a szerelmesek védőszentjének ünnepe („Valentin-nap”, a szerelmesek ünnepe). A szerelmesek, a jóbarátok és mindazok ünnepe, akik szeretik egymást. Magyarországon csupán egy évtizede kezdték el széles körben ünnepelni, bár a magyarországi svábok körében hagyományosan népszerű. Amerikában és Angliában szinte kizárólag a fiatalok ünnepe, amikor kisebb ajándékokkal (például virággal, színes léggömbökkel, szívekkel) lepik meg egymást."  

Ezen a pár soron nagyon jót mosolyogtam, főleg a svábos részen, és azon kezdtem el agyalni, hogy vajon milyen napokat nevezünk majd még ki, különböző álneveket felhasználva, a "fogyasztás ünnepévé"...?

Én személy szerint nem bírom elviselni, a "nah ma muszáj szeretni" napot, mert azt gondolom, ha így érzel, az nem csak a "csodacuki Valentin napon" kellene eszedbe jusson (mert, akkor már úgyis régen rossz), hanem mikor épp olyan kedved van, csak simán szeretetnyílváníthatnékod van, akkor és ennyi. Íme, jöjjön egy kis giccs és irónia a mai napra: 

Szappan 

Napszemüveg

Fakanál

Szappan 2

Cukorka

 

Könyv

Bazi nagy lufi

 

 

 

 

Megosztás:

Címkék: design ajándék valentin nap

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása