ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Utálom Emma Watsont, de az öccse bejön

2010. január 06. 20:29

MariAnn

Na jó, nem utálom Emmát, de nem is szeretem. A divatvilág el van ájulva tőle, hogy milyen kis csodás, pedig én minden képnél úgy érzem, amit róla látok, hogy rá van húzva egy koravén szerep, hiszen még húsz éves sincs és egy olyan márka arca, mint a Burberry Prorsum. Nemisértemőket, miértőtválasztották. Most pedig nem csak őt, hanem az öcsit is rápakolták az új Burberry 2010-es tavaszi-nyári kampányfotókra. Ez utóbbi viszont nem volt rossz döntés, egészen helyes ez a durcás arcú szőke srác, Alex, de ha Emma nincs húsz, akkor ő mennyi idős lehet??

 A tavaszi kampány képeit Mario Testino fotózta, a modellek (hírességek): Emma Watson, Alex Watson, George Craig, Matt Gilmour, Max Hurd.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

peetyboy 2010.01.12. 12:10:28

a kabát amit Emma visel az első képen, kissé hófehérhe vállbuggyos ruciját juttatja eszembe...amúgy tetszenek a ruhák, pláne Luke (Emma öccse) ingje az első képen.
süti beállítások módosítása