ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

H&M- Garden collection

2010. január 06. 11:23

AdriEnn

A H&M idén tavasszal is előrukkolt egy igazán szuper ötlettel. A H&M Garden Collection egyes kreáció ugyanis teljesen környezetbarát anyagokból készültek. De mit is jelent ez valójában? Olyan anyagokat alkalmaznak melyek újrafelhasznosíthatóak. Bio pamutot, bio lent használnak fel, amelyek káros vegyi anyagokkal nem kerültek érintkezésbe.

A svéd divatóriásnak már van egy szintén erre hajazó kollekciója a "Organic Cotton" Line viszont itt csak basic darabokat lelhetünk fel. A H&M "kertben" ezzel szemben színes, virágokkalteli, vidám lesz a hangulat. A kollekció egyes darabjait Natasha Poly modell mutatja be. Éljen a 70-es évek hippikorszaka és a "gondolkodj, öltözz tudatosan" jelmondat! :) A ruhákhoz a lábadra ajánlatképpen lesd meg előző Vágó Réka posztom ;) A kollekció előreláthatólag 2010. március 25-én jelenik meg a boltokban. 

 

 

Megosztás:

Címkék: divat svéd öko környezetbarát h&m

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása